9 речей, які ніколи не варто робити на співбесіді

Опубликовано: 15:00, 18.01.2016
Тепер, на всяк випадок, запам'ятай, чого в жодному разі робити не можна!

gfhgjhyhjyu.jpg (28.12 Kb)

1. Приносити з собою каву
Твій потенційний роботодавець намагається потиснути тобі руку, і тепер його рука теж пахне кавою. А потім ти забудеш принесений тобою паперовий стаканчик з кав'ярні у нього на столі...

2. Розгойдуватися на стільці
Нервові кандидати часом так енергійно рухаються назад і вперед, сидячи на стільці, що ризикують ненароком зламати собі хребет. Тримай себе в руках.

3. Спілкуватися фамільярно
Розмовляти на рівних з людиною, яка буде тебе проводити співбесіду, кричуще непрофесійно. Не забувай, що він тут начальник, і тримай відповідний тон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому підвищення на роботі шкідливе?

4. Курити перед зустріччю
Ти будеш сидіти в безпосередній близькості від співрозмовника, а сильні запахи схильні відштовхувати людей. І ні, духами сигаретний дим ти не замаскуєш.

5. Промахнутися з одягом
Не одягай на співбесіду новий одяг. Якщо тобі незручно, ти будеш вести себе неприродно. Уникай також занадто тісного або вільного одягу.

6. Бути зарозумілою
Поводься дружелюбно і ввічливо абсолютно з усіма в офісі, а не тільки з тією людиною, яка призначила тобі співбесіду.

7. Відволікатися на телефон
Заздалегідь переведи телефон у беззвучний режим або зовсім вимкни. Ні за яких обставин не чіпай телефон, щоб прочитати повідомлення або скинути вхідний дзвінок.

8. Теребити в руках предмети
Якщо ти нервуєш, відклади подалі ручки або олівці, а також всі предмети, які можуть тебе відволікати. Тримай руки вільними.

9. Знімати взуття
Щоб нарешті зняти свої карколомні підбори, потерпи до того часу, коли будеш вдома. Вибач, але сторонні люди не хочуть милуватися твоїми босими ногами.
Вернуться к материалу