Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 поради від успішних людей

4 поради від успішних людей

Ось і розглянемо, якими ж звичками і порадами, щодо проведення вихідних днів, можуть поділитися з нами багаті і знамениті.

nhjmn.jpg (165.94 Kb)
Бенджамін Франклін: Май план дій.
Щоб день вийшов продуктивним, потрібно заздалегідь продумати його план. Включаючи вихідні дні. Час відпочинку ні в якому разі не скасовується, але навіть відпочинок варто організовувати осмислено.

Тімоті Ферріс: Не перевантажуй себе завданнями.
Наявність плану зовсім не означає список справ на двадцять пунктів, які можна ще примудритися робити одночасно. Успішні люди, і серед них американський письменник Тімоті Ферріс, знають, що такий підхід швидше знизить продуктивність дня. Саме тому він рекомендує обмежувати себе лише двома-трьома цілями, але докласти всіх зусиль для їх досягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати брати роботу додому?

Анна Вінтур: Будь активною.
Головний редактор журналу Vogue, вона ж прототип головної героїні книги і фільму "Диявол носить Прада" щодня присвячує тенісу як мінімум годину. В здоровому тілі - здоровий дух, і вихідні зовсім не привід зробити виняток до цього правила.

Опра Уїнфрі: Знайди момент для тиші.
Серед повсякденної суєти дуже важливо приділити час для того, щоб побути наодинці з самою собою, тому знаменита телеведуча Опра Уїнфрі виділяє як мінімум 40 хвилин кожен день для медитації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 10.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1987

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: