Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 правил сильної та успішної дівчини

5 правил сильної та успішної дівчини

Як стати сильною та незалежною, читай у нашій добірці!

3r4wgtrhrt.jpg (155.1 Kb)
Не чекай - дій!
Будь-який, навіть незначний рух вперед ефективніший нетямущого очікування. Не дзвонять після співбесіди? Подзвони сама і дізнайся, коли буде прийнято рішення. Бойфренд не може визначитися з планами на вихідні? Розплануй своє дозвілля незалежно від нього. Не можеш довгий час отримати підвищення? Розглянь інші компанії або суміжні вакансії. Краще спробувати багато варіантів і не отримати бажаного, ніж не зробити взагалі нічого.

Не думай про те, як оцінюють тебе. Оцінюй сама
Мало задоволення в тому, щоб сидіти на побаченні в кафе і шукати відповіді на запитання "Як я йому?". Ти напевно помічала, що чоловіки часто навіть не розглядають можливість того, що вони можуть не подобатися. Так що розслабся, відкинься на спинку стільця і оціни свого залицяльника за всіма параметрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради від успішних людей

Умій підняти собі настрій
Як стати успішною і незалежною? Не дозволяй собі розкисати через те, що шеф відчитав за запізнення, літня дама нахамила в транспорті, а подружка розкритикувала нову стрижку. Інші люди не повинні негативно впливати на твій емоційний стан і підривати самооцінку.

Не переступай через себе
Любов до себе - це перша сходинка будь-яких відносин в твоєму житті. Не чекай, що інші будуть любити тебе більше, ніж ти сама себе любиш. Найцінніші відносини в житті людини - це відносини з самим собою.

Будь фінансово незалежною
Матеріальна незалежність дає тобі перевагу у всьому. Дівчат, здатних подбати про себе, більше поважають, та й ти сама відчуваєш себе набагато впевненіше, маючи стабільний дохід. Бути справжньою господинею свого життя можна, тільки якщо нічого ні в кого не просити і нічого ні від кого не чекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 12.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2058

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: