Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 факти, які заважають твоєму успіху

4 факти, які заважають твоєму успіху

Ти шкодиш своїй кар'єрі, коли допускаєш таких помилок!

000yhtgn.jpg (177.84 Kb)
Ти не висипаєшся
Здоровий сон необхідний для краси, гарного самопочуття і продуктивності. Але 8-годинний відпочинок не завжди забезпечує енергію на весь день. Справа в тому, що сон складається з декількох циклів тривалістю 90 хвилин. Якщо будильник перериває один з циклів, вдень з'являється втома. Відстежити цикли свого сну і вибрати найкращий час для пробудження допоможуть спеціальні додатки.

Ти неправильно складаєш список завдань
Правильне планування відмінно підвищує продуктивність праці. Хороший план дозволить тобі чітко бачити завдання і поставлені цілі, концентрувати зусилля в необхідних напрямках і не розпорошуватися на дрібниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитись не нервувати через роботу?

Будуєш нереальні плани
Твій список розтягнувся на вісім зошитових сторінок? Пригальмуй! Більшість з нас встановлюють абсолютно нереальні цілі, особливо в понеділок, коли здається, що попереду ще багато часу. Замість того щоб складати список на тиждень вперед, роби це щодня і включай в нього тільки ті завдання, з якими зможеш впоратися за восьмигодинний робочий день.

Відволікаєшся на телефон
Важко зосередитися, коли твій телефон безупинно надсилає повідомлення з facebook. До того ж, рингтон вашого пристрою відволікає від роботи не тільки тебе. Вирішити цю проблему легко: вимикай звук на телефоні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 16.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1652

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: