4 фрази, які можуть знищити вашу кар'єру

Опубликовано: 13:00, 23.06.2016
Ми зібрали список фраз, які варто забути на роботі.

rgtyr54655.jpg (173.12 Kb)"Це не справедливо"
Ви хочете, щоб життя неодмінно було справедливим - до вас, перш за все. Це схоже на крик маленької дитини, якій батьки відмовилися купувати іграшку. Усвідомлення, що світ нам нічого не винен, робить нас сильнішою і більш самостійною. І навпаки, волаючи до абстрактної справедливості, ви показуєте себе незрілою і наївною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обрати: сім'ю чи кар'єру?

"Але ми завжди так робили"
Зміни в житті відбуваються так швидко, що рішення, до якого ми вдавалися ще півроку тому, в сьогоднішніх умовах вже може не працювати. Аргумент "від звички" не допоможе просунутися вперед, але може змусити вашого керівника задуматися: "А що, якщо він просто ледачий працівник і боїться змін?"

"Я, може бути, скажу дурість, але ..."
Занадто обережні і самопринизливі фрази підривають довіру до вас. Навіть якщо ваша пропозиція дійсно блискуча, форма, в якій ви висловлюєте її, говорить про вашу нестачу віри в себе.

"Цього немає в моїй посадовій інструкції"
Ця фраза - навіть якщо ви сказали її жартома - викриває вас як людину, яка готова виконувати тільки мінімальні вимоги, щоб отримувати зарплату. Ваш керівник може вирішити, що інтереси компанії вас абсолютно не хвилюють і на вас, швидше за все, не можна покластися.

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу