3 причини прогуляти роботу вже завтра

Опубликовано: 13:00, 04.07.2016
Якщо дуже хочеться, то можна.

ft34t43rfret.jpg (141.96 Kb)Це допомагає в боротьбі зі стресом
Велика кількість часу, проведеного в офісі укупі з масою зобов'язань і термінових справ, змушує відчувати себе вимотаною і втомленою. А це - прямий шлях до стресу і професійного вигорання! Як би ви не любили свою роботу, у вас може настати момент, коли від стресу і втоми ви раптом зненавидите ту справу, якій присвятили багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати сумувати на роботі?

Ви будете більш продуктивною
Короткі паузи в роботі хороші тим, що піднімають продуктивність. Вам достатньо недовгого відпочинку, протягом одного дня, щоб відчути себе знову енергійною і повною сил. Короткий відпочинок підвищує творчий потенціал і покращує роботу мозку. Іншими словами, ваш відгул піде не на шкоду, а на користь вашій компанії, так що відкиньте всякі докори сумління!
 
Ви нарешті виспитесь
Тривалість сну прямо впливає на вашу працездатність, але, на жаль, ви постійно недосипаєте: то термінова робота, то домашні справи ... В той день, коли ви залишитеся вдома з чистою совістю нарешті виспіться . І відчуєте себе бадьорою і щасливою. Так-так, щасливою: через недосипання в організмі зростає рівень кортизолу, який провокує стрес і поганий настрій.

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу