5 причин почати вчити англійську прямо зараз

Опубликовано: 15:00, 01.09.2016
Ось в чому привілей знання іноземної!

fwe4rf42r5245r345.jpg (202.53 Kb)Амбіції
Не відставати від інших - відмінна мотивація для амбітних і цілеспрямованих людей. Тому що навколо іноземний знають всі і соромно начебто його не знати. В цьому випадку краще йти на групові заняття.

Успішна кар'єра
Іноземна мова зараз необхідна в дуже широких сферах діяльності і перш за все для роботи в іноземній компанії. Потенційним працівникам зі знанням мови частіше віддають перевагу, а в процесі самої роботи це знання може впливати і на рівень заробітної плати, і на можливість відряджень за кордон, і на певну цінність самого співробітника, так як він виконує розширене коло обов'язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як бути оптимістом у будь-якій ситуації?

Подорожі
Твоє хобі - подорожувати в далекі країни, але ти не любиш супроводу і натовп? Самостійні цікаві подорожі складно собі уявити навіть без знання базової англійської. Заблукавши або потрапивши ще в якусь нестандартну ситуацію, знаючи мову, ти не розгубишся. Також у тебе не виникне проблем з купівлею квитка, бронюванням машини або готелю, або із замовленням страви в ресторані.

Особисте життя
Багато дівчат мріють вийти заміж за іноземця. Чи можливо це, якщо ти не знаєш мови і не зможеш порозумітися з потенційним чоловіком? Навіть для листування в Мережі тобі будуть потрібні базові знання, не кажучи про те, що багато посольств вимагають знання мови при виїзді за кордон на постійне місце проживання.

Захоплення якоюсь країною чи особистістю
Припустимо, ти перейнялася любов'ю до будь-якої країні, наприклад, до Англії, і прагнеш знати все про її культуру і колориті. А мова, зрозуміло, є частиною культури. Вивчивши її і приїхавши в Італію, ти зможеш повноцінно зануритися в місцеву атмосферу.

Джерело: edinstvennaya.ua
Вернуться к материалу