500 копій книги Кім Кардашян були розкуплені за кілька секунд

Опубликовано: 22:30, 18.04.2015
Здавалося б, Кім Кардашян не зробила великого відкриття, не зняла легендарного фільму, не випустила модної колекції, що заслужила захоплення критиків усього світу, проте захват і шанування її персони - просто приголомшливі.

294418.jpg (30.99 Kb)Кім прославилася виключно тому, що відкрито розповідає про своє життя в реаліті-шоу і бере участь в провокаційних фотосесіях, але навіть через такі досягнення мільйони шанувальників готові стежити за нею по п'ятах, як у реальному житті, так і в Instagram. Черговий доказ вселенської любові до Кім сталвся днями, коли в продаж надійшло 500 копій лімітованого видання її книги з селфі Selfish. Всі екземпляри були розкуплені менш ніж за хвилину.
 
"Спасибі кожному, хто купив копію Selfish на Gilt! Всі розпродано менше ніж за хвилину - це божевілля!"

Офіційні продажі "книги з картинками" надійдуть лише в травні, але портал Gilt.com підготував для всіх шанувальників реаліті-зірки подарунок, запропонувавши їм кілька ексклюзивних екземплярів. Від оригінальної версії їх відрізняє не тільки нова обкладинка, на якій Кім постає в червоному бікіні, а й автограф, поставлений особисто зіркою. За шедевр від кумира фанатам довелося віддати 60 доларів.
 
До книги увійшли як селфі Кім, раніше опубліковані в її Instagram, так і селфі, ще не виходили в світ, у тому числі ранні фото, зроблені за часів роботи Кардашян в якості персонального асистента Періс Хілтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріанна вийшла в люди без бюстгальтера [ФОТО]
Вернуться к материалу