Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Знаменитості / 17-річна дочка Майкла Джексона виходить заміж

17-річна дочка Майкла Джексона виходить заміж

Кохання не підвласне віку! Західні ЗМІ пишуть, що 17-річна Періс Джексон зібралася під вінець за свого 18-річного бойфренда футболіста Чета Кастелло.

b_16621f64c3a6e5458d17d9dfad0d644a.jpg (28.84 Kb)
Днями закохана парочка була помічена журналістами під час побачення. Вони гуляли по парку, мило розмовляли один з одним і весь час трималися за руки. Тоді-то очевидцям і вдалося розгледіти каблучку на безіменному пальці дівчини.
 
Для того щоб дізнатися про одруження доньки Майкла Джексона, репортери звернулися до її дядька, брата поп-короля Джермена Джексона. Але він коментувати цю новину відмовився, проте і заперечувати майбутнє весілля теж не став.

Сама Періс Джексон з журналістами не бажає спілкуватися. Інсайдери говорять, що вона дуже сприйнятлива і чуйна на будь-які висловлювання в свою адресу. Варто тільки згадати момент, коли дівчина намагалася покінчити з собою, прочитавши в ЗМІ, що Майкл Джексон не є її біологічним батьком.
 
Втім, чутки і плітки на адресу Періс ходять неабиякі. Так, рік тому деякі видання рясніли заголовками, що 16-річна дочка Майкла Джексона вагітна. На щастя, це виявилося неправдою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емі Адамс вийшла заміж

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 18.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3174

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: