Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Знаменитості / 48-річна Дженніфер Лопес вагітна

48-річна Дженніфер Лопес вагітна

У пресі з'явилися чутки про вагітність співачки.

90i8978yhui7.jpg (201.79 Kb)
Зоряний бебі-бум набирає обертів. У західних ЗМІ з'явилася інформація про те, що одна з найсексуальніших жінок на планеті Дженніфер Лопес вагітна. За повідомленнями інсайдерів, 47-річна співачка чекає дитину від 29-річного Каспера Смарта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Лесик з "Холостяка" показала себе у весільній сукні [ФОТО]

За приблизними підрахунками Джей Ло знаходиться на ранньому терміні вагітності, і, якщо вірити чуткам, молодий бойфренд співачки знаходиться на сьомому небі від щастя. Подейкують, ніби танцюрист давно мріє про власних дітей і сподівається, що після народження дитини Дженніфер нарешті погодиться вийти за нього заміж.

Сама співачка з'явилися в пресі чутки поки ніяк не прокоментувала. Проте близькі до пари джерела повідомляють, що знаменитість вже висловила свій намір продовжувати і далі виступати з сольною програмою All I Have в Лас-Вегасі, якщо її лікуючий лікар вирішить, що це безпечно для дитини.

Джерело: elle.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 06.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2222

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: