8 улюблених ароматів знаменитостей

Опубликовано: 11:00, 06.12.2016
Можливо ваші смаки збігаються.

8361_yak-vidrizniti-vid-pidrobki-spravzhni-parfumi-vid-fal-shivih.jpg (33.45 Kb)Днями я побачила чергову рекламу, в якій голівудська зірка представляє відомий парфум. І раптом мені стало цікаво: а якими ароматами користуються знамениті жінки. Всім відомо, що, приміром, улюбленими духами Мерелін Монро були легендарні Chanel N°5. А от яких парфум обирає Анджеліна Джолі чи, скажімо, Дженіфер Лопез? Я провела невеличке розслідування і залюбки поділюся інформацією з вами.

Один з найулюбленіших ароматів знаменитої голівудської акторки Анджеліни Джолі – вишуканий парфум Black від Bvlgari.
Аромат належить до парфумів унісекс і найчастіше його обирають чоловіки. Сильний, неординарний і при цьому чуттєвий, побудований на цікавому поєднанні деревних нот, цитрусових акордів, а також досить рідких у композиціях нот чаю Лапсанг Сушонг, диму, гуми, смоли. Не дивно, що саме він став улюбленцем багатогранної Енджі.

Ще одна непересічна особистість легендарна Мадонна серед своїх ароматних фаворитів називає Fleurissimo від Creed - бренду, що колись творив парфуми для найвпливовіших осіб світу. Цей ніжний квітковий аромат було випущено у 1956 році на честь акторки і принцеси Грейс Келі.

Тендітна акторка Шарліз Терон обирає для себе відомі J`adore від Christian Dior.
Цей вибір нікого не дивує, адже саме обличчям цього парфуми Шарліз виступає вже кілька років. Ви всі, напевно, памятаєте красиву рекламу, в якій Терон дефілює у розкішному золотому вбранні і чуттєво вимовляє: “J`adore… Dior…”

Популярна серед підлітків акторка Крістен Стюарт (зірка “Сутінків”) надає перевагу парфуму Brit від Burberry.
Східний аромат із солодкими нотами ванілі і мигдалю імпонує молодій дівчині витонченою теплою композицією.

Ще одне молоде дарування – зірка “Гаррі Поттера” Емма Вотсон улюбленими називає Be Delicious від DKNY.
Це досить складний і хвилюючий аромат, до композиції якого входить навіть нота огірка! А крім неї – магнолія, тубероза, конвалія, сандалове дерево та біла амбра.

Завжди усміхнена білявка Кемерон Діаз і парфуми обирає під свій оптимістичний характер - Happy For Women від Clinique.
Квітково-цитрусовий аромат навіть флакон має відповідного помаранчевого життєрадісного кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-Яку шкоду можуть нанести парфуми вашому організму
-Як зробити так, щоб запах парфуму тримався довше
-Як правильно наносити парфум?

А от таємнича акторка Єва Грін із зовнішністю фатальної брюнетки в фаворитах тримає карколомний Midnight Poison від Christian Dior.
Пристрасний парфум пасує зірці своєю незабутньою чуттєвістю і фантастичним поєднанням французької ванілі, амбри, бергамоту та троянди.

Справжня діва Дженіфер Лопез обирає для себе знаменитий парфум Envy me від Gucci.
Квітково-фруктовий, яскравий і чарівний – цей аромат з нотами півонії, манго, тютюну, жасмину і мускусу здатен будь-яку жінку зробити зіркою. Гадаю, в поєднанні з харизмою Джей Ло парфум має ефект справжньої бомби!

Джерело: rubezhnoe.org.ua
Вернуться к материалу