4 нездорових зіркових рецепта

Опубликовано: 07:10, 26.01.2015
Ти можеш стежити за зірковою модою, зачісками та макіяжем, але не поспішай беззастережно дотримуватися голлівудського стилю життя. Навіть найбільш порядні із зірок можуть бути поганим прикладом для наслідування - стверджують вчені. Британська організація Sense About Science розкритикувала найпопулярніші "рецепти здоров'я" від зірок.

jjjjfghd.jpg (34.97 Kb)

Наомі Кемпбелл, Ештон Катчер і Демі Мур

Ця трійця періодично проводить "очистку" організму, сідаючи на жорстку дієту з кленового сиропу, лимонів і перцю. Як заявляє Наомі Кемпбелл, "це допомагає очистити організм". Дієтолог Ганна Реймонд спростовує слова моделі: харчуючись таким чином, ти змусиш свій організм голодувати і виробляти токсичні метаболіти.

htuiwtit.jpg (92.71 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта на фруктовому салаті

Сара Хардінг

Співачка радить посипати їжу вугільної крихтою, яка "абсорбує шкідливі речі в організмі". За словами хіміка Джона Елсмі, такий рецепт - абсолютно даремний, а зі "шкідливими речами" організм впорається сам.

gm-sarah-harding-900x8px.jpg (14.77 Kb)

Девід Бекхем, Кейт Мідлтон і Рубенс Баричелла

Девід Бекхем, Кейт Мідлтон і гонщик Формули 1 Рубенс Баричелла носять силіконові браслети Power Balance, нібито здатні "насичувати організм енергією" і допомагають "підтримати форму". Вчені пояснюють: ніякої користі, крім ефекту плацебо, такі браслети не приносять. Правда, і шкоди від них немає.

19tf8wt7.jpg (101.59 Kb)

Алекс Рід

Учасник боїв без правил зізнається, що періодично поглинає у вигляді ліків столову ложку сперми: "Вона замінює яйця, лимони, апельсини і стейк. Я реабсорбую її". Репродуктолог Джон Еллін викриває "дієту" спортсмена: поживна цінність сперми зовсім невелика, до того ж, "реабсорбіровать" її неможливо.

ftnglp64.jpg (31.97 Kb)
Вернуться к материалу