Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Макіяж / 10 причин, чому твої стрілки виглядають жахливо, і як це виправити

10 причин, чому твої стрілки виглядають жахливо, і як це виправити

Ідеальна стрілка - це мистецтво, яке багатьом з нас недоступно. Саме тому ми вирішили розповісти про поширених 10 причини, з яких твої стрілки виглядають зовсім не круто. І звичайно, покажемо, як ці помилки виправити!

86e388bdbe140164a60524179940fa42_cropped_630x350.jpg (30.34 Kb)
Твій олівець погано заточений
Запам'ятай, точити олівець потрібно щоразу, коли ти берешся малювати стрілки. Кожен! Інакше не чекай ідеально рівної лінії - її можна намалювати лише дуже гострим олівцем.

Ти використовуєш кольорову підводку по нижній повіці
Іноді кольорова підводка на нижньому столітті виглядає красиво, але в більшості випадків робить погляд якимось суворим ... Так що залиш колір тільки для верхньої повіки, якщо не збираєшся на Хелловін!

Твої стрілки асиметричні
Одна товщі, інша тонше. Знайоме? Якщо не хочеш бути пандою - тренуйся, як спортсмен, поки не досягнеш ідеального результату.

Ти фарбуєш нижню повіку рідкою підводкою
Ніколи не використовуй рідку підводку, якщо хочеш виділити нижню повіку, інакше вона виявиться у тебе під очима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Макіяж на Хелловін: 5 ідей з чорною підводкою

Твій лайнер розмазується через пару годин після нанесення
Рідка підводка має властивість розмазуватися, особливо якщо на око потрапила волога, навіть крихітна крапелька. Що робити? Або носи з собою ватяні палички, або купи вже водостійку підводку!

Ти залишаєш крихітний зазор між стрілкою і війковим краєм
Виглядає жахливо, правда, як ніби у тебе кон'юнктивіт. Завжди Профарбовують очі так, щоб стрілка щільно прилягала до війкового краю.

Куточки стрілок виглядають недбалими
Якщо вже взялася за таку справу, як стрілки, знай - куточки повинні бути загостреними, рівними і трохи підійнятими вгору.

Ти розтягуєш повіку, коли наносиш підводку
Якщо занадто сильно розтягнути повіку стрілка виявиться нерівною, коли шкіра повернеться на місце. До того ж це шкідливо для тонкої шкіри повік - ну навіщо її так мучити?

У тебе невеликі очі, але ти зафарбовуєш кайал
Кайал (слизова частину нижньої повіки) виглядає красиво профарбованою чорним олівцем тільки тому випадку, якщо у тебе величезні очі. У всіх інших - такий вид макіяжу візуально зробить їх менше. Ти ж не цього хотіла домогтися?

Занадто сильно розтушовуєш лайнер
Зрозуміло, розтушовувати олівець, яким ти підкреслила нижню повіку, - це абсолютно нормально. Але все добре в міру! Якщо ти використовуєш велику кисть, то ефект smoky eyes може виявитися надто вже явним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 26.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3074

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: