5 правил використання бронзера

Опубликовано: 08:40, 04.12.2016

Бронзер, мабуть, саме літній б'юті-засіб. Їм легко і підкреслити натуральний загар і створити його видимість. Розповідаємо, як це зробити правильно.

60_59475_0.jpeg (155.74 Kb)
Бронзери в самих різних формах - пудровий, гелевий, масляний - міцно осіли в кофрах візажистів. І не дарма - з їх допомогою можна виконати скульптування, контурінг, освіжити обличчя. Залишилося розібратися з тонкощами використання.

Вибери потрібний


Крім форми, бронзери також діляться на матові і блискучі. Перший підходить для корекції і контурінга, другий наноситься за принципом хайлайтера - трохи на верхню частину скул і спинку носа.

Зонуй


Не варто наносити бронзери на все обличчя. Краще злегка зачепити матовим виступаючі частини обличчя, які швидше за все загоряють - спинку носа, підборіддя, вилиці. Це освіжить і створить ефект легкого природного засмаги.

Підбери відтінок


Для дуже світлої шкіри потрібен делікатний бронзер з бежевою або ніжно-персикового базою. Занадто темні або цегляні відтінки на такий шкірі створять ефект брудних плям. Зате вони ідеально підійдуть смаглявим жінкам, і пом'якшать тон їх шкіри

Доповнюй


Багато хто помилково вважає, що тільки бронзера досить. Ні в якому разі - його краще доповнити рум'янами теплої гами. Колір обличчя буде більш свіжим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Як прибрати мішки під очима в домашніх умовах
-Як правильно вибрати туш в магазині?
-Як правильно підібрати колір помади

Експерементуй з текстурами


Побоюєшся не впоратися з пудровим бронзером? Спробуй продукт у формі стіки, флюїду або спрея. У таких найлегша текстура, тому з ним складно перебільшити.
Вернуться к материалу