Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 3 суперпродукти, які прискорюють метаболізм без дієт

3 суперпродукти, які прискорюють метаболізм без дієт

Гамбурзький Інститут дієтології та здорового харчування, назвав 3 продукти, які швидко підсушують тіло і сприяють схудненню. Читай детальніше ...

img_69-640x428.jpg (40.89 Kb)
Кіноа
У цієї крупи легкі властивості, але гіркуватий і терпкий смак. Вона містить велику кількість легкозасвоюваного білка, а це означає, що твої м'язи отримають з вживанням кіноа потрібні речовини і мікроелементи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Худни на очах: грейпфрутова дієта

Капуста калі
Злегка гіркуватий овоч з в'яжучими властивостями, який відмінно підстьобує метаболізм і нормалізує обмін речовин. Капуста також багата лютеїном і вітамінами А, С і К.

Гіркий темний шоколад з імбиром
Гостро і солодко! Чим темніше шоколад, тим більше в ньому флавонідів. Флавоніди відомі як хороші антиоксиданти, що допомагають боротися зі старінням. Крім того, гіркий шоколад з імбиром відмінно стимулює роботу мозку, тому нав'язливі думки про схуднення нарешті перестануть тебе долати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 25.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3033

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: