Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Дієта / 5 способів навчити себе здоровому харчуванню

5 способів навчити себе здоровому харчуванню

Сьогодні ми спробуємо розповісти 5 наукових способів привчити себе до здорового харчування!

690x690_1_6f5137327bce4bff9693e0929a506b3a1000x1000_0xd42ee42d_10130369211432633385.jpeg (41.8 Kb)
1. Натискання на біологічно активні точки
Ця швидка методика відволікання робить істотний вплив на апетит і тягу до перекусу, викликані стресом. Вам знадобиться всього лише натискати пальцем на лоб протягом 30 секунд. Зменшити голод допомагає техніка зняття стресу, заснована на використанні біологічно активних точок на тілі людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 причини чому ви не худнете

2. Запах свіжих фруктів
Обдурити бажання купити найкалорійніший десерт в ресторані допоможе запах фруктів. Згідно з даними дослідження французьких психологів, опублікованого в журналі Appetite, випробовувані, вдихали аромат груші або дині протягом 15 хвилин, згодом вибирали низькокалорійний фруктовий десерт, а не шоколадний.

3. Гарного потроху
Щоб справитися з бажанням з'їсти шоколад (або іншу недозволену солодкість), не обов'язково їсти цілу плитку. Один або два маленьких шматочки здатні задовольнити бажання з'їсти солодкість і не позначаться на дієті. "Принцип маленького шматочка" працює не тільки з солодким, але і з основними стравами.

4. Відмова від реклами їжі
Як тільки ви побачите рекламу калорійної їжі, перемкніть канал, перегорніть сторінку або просто відверніться. Зображення калорійних продуктів викликають у нас апетит і бажання їх з'їсти.

5. Чиста вода
Пити воду потрібно не тільки для того, щоб заповнити шлунок. Вибір напою позначається і на виборі страви: так, з газованою водою більшість людей вживають жирну їжу, а не легкий салат. А вибравши воду, ви, швидше за все, віддасте перевагу овочам та низькокалорійній їжі.

Джерело: elle.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 17.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1624

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: