7 речей, яких ти не знала про інтим

Опубликовано: 01:20, 07.03.2015
У наші дні дуже складно здивувати кого-небудь розмовами про "це". І все-таки ми спробуємо розповісти тобі про маловідомі аспекти інтиму.

6a0120a75078c3970b0120a88ff4ff970b.jpg (33.99 Kb)Незважаючи на численні суперечки вчених, багато жінок заявляють, що здатні еякулювати. Під час оргазму у них рясно виділяється рідина, яка не має відношення ні до вагінального мастила, ні до виділень сечового міхура.

Ви можете не підходити один одному фізично. І це не відмовка, що покриває невмілий підхід одного з партнерів - навіть два умілих коханця можуть виявитися фізично несумісними. На щастя, існують різні пози, які підходять для партнерів з розбіжністю розмірів. Експериментуйте!

Ліва сторона клітора більш чутлива. Принаймні, так стверджують сексологи Стів і Віра Боданськи. Перевіримо? Сьогодні ввечері попроси свого хлопця відправитися "наліво";)

Жінки можуть отримати незліченну кількість оргазмів. На відміну від чоловіків, після сексу нам не потрібно робити паузу і відновлювати сили. До того ж, більшість жінок здатні відчути множинний оргазм знову і знову, і досі не відчули цього тільки тому, що зупиняємось на досягнутому.

Сексом можна займатися все життя. Більш того, багато жінок за 50 зізнаються, що тільки з роками по-справжньому розкрили свою сексуальність. Так що не бійся дорослішати - все найцікавіше тільки починається!

Лубрикант може змінити твоє сексуальне життя. Ти обстежувалася в гінеколога і не страждаєш від комплексів, але секс не приносить тобі задоволення? Можливо, вся справа в нестачі природного мастила! Проблему, від якої страждають багато дівчат, легко вирішити за допомогою спеціального лубриканта (він продається в будь-якій аптеці і зніме болючі відчуття).

Більшість жінок не отримують вагінальний оргазм "в чистому вигляді". Деякі сексологи навіть стверджують, що ми досягаємо піку задоволення від опосередкованої стимуляції клітора, яка відбувається під час сексу, а вагінального оргазму як такого не існує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що розкаже група крові про чоловічий темперамент
Вернуться к материалу