5 фактів про клітор, які ти могла не знати

Опубликовано: 01:20, 14.05.2015
Ми всі думаємо, що знаємо все, що потрібно знати про клітор. Він дивовижний, стимулюючи його, можна досягти оргазму. Що там ще? Відповідь: дуже багато всього!

d80afe503c7f1dd8a5a89fa9f6740fff_cropped_630x350.jpg (9.85 Kb)Клітор - це не тільки маленька частина на верхній частині вульви. Навіть якщо це виглядає як невелика кнопка, яка закінчується там же, де й починається. Клітор фактично поширюється вглиб тіла, аж до початку піхви, а також має внутрішні структури, такі, як поперечні важелі. Хто знав?

Стимуляція клітора не завжди може приносити задоволення. Далеко не всі дівчата дійсно насолоджуються, коли чоловік (або вона сама) стимулює "заповітну кнопку". Всі знають, що клітор є одним з можливих шляхів до оргазму, але не все так просто. Іноді такий процес може викликати подразнення і навіть біль! Ну це ж не магія, щоб натиснути в будь-який час дня і ночі на клітор, а він тобі відкриває чарівні двері у світ сексу. Щоб "там" що-небудь сталося, необхідно як слід збудитися!

Клітори можуть відрізнятися за розміром. В однієї дівчини клітор нагадує крихітну горошинку, а в іншої - велику виноградину. Розмір дійсно може змінюватися, і необхідно розуміти, що кожен розмір, від маленького до великого, - це абсолютно нормально. Якщо, звичайно, ти не відчуваєш біль. У цьому випадку необхідно звернутися до лікаря!

Розмір клітора не означає ступінь чутливості. Тільки тому, що в тебе великий (як тобі здається) клітор, не можна думати, що ти більше або менше чутлива до стимуляції. Це просто означає, що твій клітор більше, але немає ніякого зв'язку між розміром і відчуттями.

У клітора теж є характер. Так-так, твій клітор теж може вибирати те, що йому подобається. Точніше, тобі подобається. Але не суть. Коли ти отримала оргазм під час стимуляції клітора одним способом, це не означає, що точно так само ти зможеш зробити це ще раз. Наприклад, в оральному сексі: спочатку тобі подобається, коли чоловік працює там повільно і лагідно, а через півроку тобі хочеться, щоб рухи були ритмічніше. До речі, це велика помилка багатьох чоловіків: коли вони подарували оргазм одній жінці, деякі щиро вважають, що працюючи в тому ж режимі, оргазм може бути у будь-якої іншої жінки. Кожен клітор відрізняється, як сніжинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблений фрукт жінки розповість про її темперамент у ліжку
Вернуться к материалу