Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 5 "не можна" у відносинах з чоловіком

5 "не можна" у відносинах з чоловіком

Жінки - неймовірно самовіддані істоти, якщо справа стосується їх коханих. Ми готові на все, щоб наші чоловіки були щасливі і їм все вдавалося. Але є речі, які на самому початку відносин робити ні в якому разі не можна. Інакше на спільному майбутньому можна сміливо ставити жирний хрест.

323328_252_razlad.jpg (29.93 Kb)
Давати гроші

Навіть якщо він скаржиться, що фінанси співають романси, це не повинно стати сигналом до рішучих дій. Він - доросла і самостійна людина, повинен відповідати за свої дії і своє життя. У нього фінансові проблеми? Нехай він їх і розгрібає. Не можна допомагати йому грошима, відмовляючи собі самій в необхідному або, тим більше, підшукуючи підробіток.

Дарувати дорогі подарунки

Подібно з пунктом 1. Якщо твій чоловік - не альфонс, а в тебе є інші способи, крім грошей, як утримати його поруч, не роби цього. Дарувати йому дорогі подарунки - значить, робити з нього утриманку чоловічої статі, а любов перетворювати на вигідну для нього угоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносини без штампа в паспорті - всі "за" і "проти"

Жаліти

Є така чудова порода чоловіків-скигліїв. Життя у них не вдалася - або суб'єктивно не вдалася - ось вони і готові розповісти про всі свої пригоди в найтемніших фарбах. Чоловік створений, щоб вирішувати проблеми, а не створювати їх. Одна справа - коли людина потребує того, щоб вислухали щось, що дуже його гнітить. Інше - коли скарги на життя - риса характеру. Від таких треба просто бігти. Інакше ти сама почнеш рахувати його рохлею і станеш зневажати.

Радити

Особливо, якщо не просять. Поради - така хитра штука: хто дає вони здаються абсолютно очевидними, а приймає - маячнею і нав'язаними ззовні. Не дивно, що твій чоловік збунтується, на твої "Краще б ти ...".

Виховувати / надихати

Чоловік - вже сформована особистість. Не котик, не собачка, не дельфін - дресирувати його не можна. "Карати" відсутністю сексу, вечерею чи скривдженою гримасою просто нерозумно. Хочеш надихнути чоловіка на успіх? Будь яскравою, сяючою сама. Заради такої жінки він захоче згорнути навіть гори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 27.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 7703

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: