4 способи побалувати свого хлопця

Опубликовано: 00:20, 06.09.2015
Так, всі ми пам'ятаємо про те, що балувати повинен чоловік, а не дівчина, але іноді хлопці теж втомлюються і потребують заохочення з твого боку. Ми знаємо 4 способи, як зробити це без особливих часових і грошових витрат.

kvkvcjkewxa.jpg (19.25 Kb)Зроби щось особливе

"Коли наступного разу будеш будувати плани на увікенд, внеси в них ті заняття, які найбільше подобаються твоєму хлопцеві - наприклад, боулінг. МЧ не тільки відмінно проведе час, але і відчує, що він для тебе в пріоритеті - це, як відомо, дуже приємно для його его" - говорить психолог Ден Уейл.

Прийми його примхи

"Згадай, як на початку відносин його неуважність здавалася тобі милою. Тепер же ти його постійно "пиляєш" за невинесене вчасно сміття або прострочену квитанцію. Спробуй ставитися до його примх так, як робила це в період гострої закоханості - так він знову відчує себе коханим" - радить Джон Грей, автор книги "Чоловіки - з Марса, жінки - з Венери".

Заяви на нього права

Не в буквальному сенсі, звичайно ж. Коли наступного разу виберешся з хлопцем на прогулянку, міцно візьми його за руку або, ще краще, обійми за талію, всім своїм виглядом демонструючи, що цей чоловік - твій і більше нічий.

"Хлопці люблять подібні прояви почуттів своїх подруг, бо перехожими це сприймається, як "Вау, вона дійсно на нього "запала" - говорить Уейл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як впливають вітаміни на ерекцію

Розбуди його чимось новеньким

Обійми його своїми ногами ззаду і почни "покривати" поцілунками спину. Він з великим задоволенням відзначить, що таке любовне пробудження бадьорить набагато краще ніж будильник.
Вернуться к материалу