Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 3 приємних способи помиритися з бойфрендом

3 приємних способи помиритися з бойфрендом

Навіть у найідеальніших пар бувають конфлікти, але тим вони і відрізняються від неідеальних, що вміють миритися і забувати образи. Деякі роблять це за допомогою бурхливого, пристрасного сексу, а потім спеціально роблять скандал, щоб ще раз випробувати гострі відчуття в ліжку. Ми пропонуємо тобі 3 приємних і безпечних способи, щоб зарити сокиру війни з коханим.

1425975314_1.jpg (21.99 Kb)
1. Виконай його бажання. Така грайлива пропозиція моментально змусить його змінити гнів на милість. Скажи, що сьогодні ти збираєшся втілити в життя його заповітну еротичну фантазію, а потім можеш попросити його про відповідну постільну "послугу".

2. Приготуй смачне частування. Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок - так свідчить старе прислів'я, перевірене на практиці незліченну кількість разів. Приготуй для нього вишукану романтичну вечерю або запроси в улюблений ресторан, де попередньо забронюй найзатишніший столик. Впевнені, що десерт ти будеш їсти вже вдома, в ліжку зі своїм бойфрендом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біг - кращий засіб від депресії

3. Enjoy the silence. Ви обоє, ймовірно, встигли наговорити один одному багато образливих слів під час сварки і тепер, щоб прийти в себе, не завадить побути в тиші. Можеш прийняти разом з хлопцем розслабляючу ванну або запросити його на повільний танець - словом, робіть те, що не припускає розмов. Коли ви обидва відчуєте себе комфортно, обережно його обійми і поцілунок - так ти даси йому зрозуміти, що готова укласти перемир'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 08.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1803

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: