5 моментів у відносинах, через які не варто переживати

Опубликовано: 00:20, 09.09.2015
Відносини - це праця, а зовсім не безтурботна казка - принаймні так кажуть розумні люди - психологи. Вони ж радять ставитися до життя простіше і не переживати через дрібниці, яких у відносинах теж вистачає.

boy-couples-cute-cute-couple-favim_com-12427.jpg (21.3 Kb)Не варто злитися і переживати, якщо:

Він ніколи не постить на Фейсбуці статуси на честь ваших річниць

Але при цьому він весь час говорить, що любить тебе, особисто. Зрештою, його почуття не ослабнуть, якщо твоя двоюрідна сестра не дізнається, що "рівно два роки тому він зустрів чудову дівчину ...".

Він не досяг досконалості у мистецтві дарувати подарунки

Можливо, твій бойфренд не належить до типу хлопців, які мають можливість дарувати тобі по парочці великих діамантів на кожне свято або ж просто дарує тобі речі, які тобі абсолютно не підходять. Тут є три варіанти: засмутитися і мовчати, поміняти бойфренда або просто правильно натякати йому про свої бажання. Так, посилання на сумочку твоєї мрії, відправлена на його електронну пошту, вважається натяком.

Іноді ви лягаєте спати сердитими

Існує народне повір'я, що не можна лягати в ліжко, не помирившись з бойфрендом після сварки. Тим не менш, ми вважаємо, що краще лягти спати і прокинутися зі свіжою головою і новою точкою зору на ваш конфлікт, ніж безглуздо сперечатися до третьої години ночі, щоб у підсумку посваритися ще сильніше і не виспатися перед роботою.

Іноді ви вечеряєте окремо

Знову ж: в романтичних мелодрамах закохані завжди вечеряють разом, обов'язково чимось вишуканим і неодмінно при свічках. У реальному житті він може повернутися пізніше і дозріти для трапези тільки ближче до півночі, а ти ще о сьомій перекусила легким салатом і не має наміру жертвувати фігурою заради шматочка піци. Не варто турбуватися з цього приводу - зрештою, сніданок може бути не менш романтичним і інтимним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 найпристрасніші відтінки помади

У вас немає спільних улюблених серіалів або фільмів

Поки він захоплено спостерігає за інтригами в "Грі престолів", ти милуєшся Іеном Сомерхальдером в "Щоденниках вампіра". З одного боку, сумно, що ви не можете насолодитися переглядом телешоу разом, але зате ви обидва є фанатами чогось більш важливого - суботнього секс-марафону.
Вернуться к материалу