Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 7 рецептів щасливого шлюбу, які не працюють

7 рецептів щасливого шлюбу, які не працюють

Мамині заповіти щодо сім'ї та шлюбу вже не працюють. У всякому разі ось ці сім. Втім, ні - вони працюють, але рівно з зворотнім результатом. Хочеш нещасний шлюб? Дій згідно з цими рецептами.

1444377991_thinkstockphotos-179037102.jpg (27. Kb)
Для чоловіка завжди потрібно бути красунею
Бути красунею - прекрасно, якщо пощастило нею народитися. А якщо ні, що насправді означає ця фраза? Ти зобов'язана прекрасно виглядати 24 години на добу 7 днів на тиждень. Що найцікавіше, навколо повно жінок, яких складно назвати красунями, і вони щасливі у шлюбі. Як же так? А їм просто не вклали в голову фразу "ти повинна", от і все.

Прасувати сорочки - твій обов'язок!
Неможливо бути щасливою в шлюбі, якщо твоя роль - це роль безкоштовної прислуги. Сучасне життя не передбачає поділу обов'язків на жіночі і чоловічі, бо важка фізична праця в побуті більше не використовується. Чому ж він відпочиває після роботи, поки ти працюєш. Якби за таких умов можна було жити щасливо, то раби ніколи не повставали б.

Хвора ти нікому не потрібна
Невідомо, навіщо деякі матері вкладають в голови дочкам таку думку. Уяви собі життя, в якій ти повинна приховувати від самої близької людини своє погане самопочуття. Це звучить абсолютно дико, але статистика, на жаль, невблаганна: в нашій країні жінка зі смертельним діагнозом найчастіше залишається одна. Все тому, що у чоловіків теж є вуха, вони теж чують, що хвора нікому не потрібна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як вдало вийти заміж

Не можна відмовляти чоловікові в сексі
Вдумайся в те, як це звучить. Передбачається, що секс потрібен тільки чоловікові. Ти не можеш хотіти сексу. До чого це призводить? До того, що тобі все складніше отримувати задоволення від сексу. Природно, з такими установками в голові важкувато отримувати від сексу задоволення. А щасливий шлюб без хорошого сексу неможливий.

Подаруй йому малюка!
На перший погляд, у цій фразі немає нічого поганого. Важливо розуміти, що дитина - це не подарунок. Це спільний проект. Важкий проект. Але дуже-дуже цікавий - якщо ви обоє цього хочете. А "дарувати" чоловікові потрібно що-небудь інше. Міський самокат, наприклад.

Не смій напиватися при чоловікові!
Переводимо: "Не смій напиватися взагалі ніколи". Це просто-напросто конфлікт, який виникає в твоїй свідомості: на тебе покладені всі обов'язки дорослої людини, при цьому свобода дорослої людини тобі недоступна. Якщо чоловік підтримує цю позицію, ти, швидше за все, рано чи пізно подаси на розлучення. Не через алкоголь. Через те, що чоловік став "батьком", а ти - "дитиною", а людям властиво рано чи пізно йти з рідної домівки.

Створи в будинку атмосферу затишку
Цю фразу так затягали, що ніхто вже не розуміє, що саме вона означає. Але ти повинна цю саму атмосферу створити - і крапка. Але так само ти не можеш забезпечити її самостійно - просто тому, що вас в будинку двоє. Дві атмосфери - твоя і його. Не ти, а ви обоє повинні створювати приємну домашню атмосферу. Інакше це не працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 16.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1790

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: