3 види сексу, про які він точно мріє

Опубликовано: 06:10, 03.04.2016
Ні, це не те, про що ти думаєш, але ці маніпуляції точно його не розчарують.

000iuhyu676r54.jpg (158.64 Kb)1. Тваринний секс
Особливі прикмети його настрою: він тільки що розгромив своїх приятелів на баскетбольному майданчику або уклав важливу угоду. Це означає, що він, швидше за все, захоче хтиво злитися в екстазі всюди, де є рівна поверхня. В чому причина? Його інстинкти Альфа-самця беруть верх.
Як це використовувати: коли він вбігає в кімнату, подражнити його, повільно знімаючи один предмет одягу за іншим - у нього на очах, але поза межами його досяжності. Це не змусить чекати...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо у тебе забагато вагінальної змазки?

2. Чуттєвий секс
Особливі прикмети його настрою: не тільки жінки хочуть іноді повільної і ліричної близькості. Насправді, чоловіки нерідко скаржаться, що жінки мало торкаються до них під час сексу, але ж це прекрасний спосіб зберігати емоційний зв'язок у відносинах. Фокус в тому, щоб знизити темп саме тоді, коли твоєму партнеру захотілося романтичного сексу.
Як це використовувати: наступного разу, коли ви разом відчуєте щось нове і цікаве, відразу веди його додому і вводь в світ чуттєвого пізнання, який живить ментальну і фізичну близькість.

3. Лінивий секс
Особливі прикмети його настрою: він мирив роздратованих родичів, не зміг укласти важливу угоду або йому в'їхали в бампер прямо перед важливою поїздкою. Після цього якщо він і захоче сексу - то тільки такого, де йому і пальцем ворушити не доведеться, максимум - штани розстебнути.
Як це використовувати: коли відчуваєш, що у нього стрес, допоможи йому розслабитися. Завір, що йому не доведеться навіть вставати з дивана. Потім бери кермо влади в свої руки: роздягай його і повільно цілуй від шиї до талії і все нижче, нижче...
Вернуться к материалу