5 поширених міфів про секс та чоловіків

Опубликовано: 06:10, 10.04.2016
Ти маєш знати про це!

44gtftg.jpg (160.94 Kb)Міф №1: Чоловік дуже лякає той факт, що у дівчини було багато партнерів
Правда: Насправді їх лякає не сама наявність цього досвіду, а розмови про це. Коли ти розповідаєш, що дізналася про цю техніку орального сексу від одного художника-француза, уява бойфренда відразу малює йому огидні сцени з його і твоєю участю. Набагато краще було б просто сказати: "О, я багато про це читала, і хотіла б спробувати з тобою".

Міф №2: Чоловіки чекають, що дівчата будуть настільки ж сексуально активні та ініціативні, як і вони
Правда: Жоден хлопець не прийде в захват, якщо його партнерка повернеться додому з роботи і заявить, що під спідницею у неї нічого немає. Окей, може, на хвилину це його і потішить, але потім він подумає: якого біса ?! Насправді, з часів, коли дівчата були сором'язливими, а хлопці їх активно спокушали, змінилося не так вже й багато - ініціатива не карається, але більшості хлопців і раніше приємніше розуміти, що вони "взяли цю фортецю штурмом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розшифрувати його поведінку після сексу?

Міф №3: Мрія кожного хлопця - вільна від забобонів дівчина, готова на все
Правда: Хлопцям важлива не стільки повна розкутість, скільки сексуальна сумісність - її вони, власне, і шукають. Жоден нормальний чоловік не розлучиться з дівчиною тільки тому, що вона відмовить в реалізації його секс-фантазії - скажімо, занятті любов'ю на рухомому мотоциклі. Сміливо кажи бойфренду про свої кордони - якщо він тебе любить, то буде їх поважати.

Міф №4: Хлопець втратить інтерес, якщо ти змусиш його чекати сексу
Правда: Реакція чоловіка багато в чому визначається тим, що стоїть за цим очікуванням. Якщо тобі по-справжньому важливо почекати, щоб дізнатися його трохи краще і лише потім зважитися на більш інтимний зв'язок - це гідно поваги і навіть трохи йому лестить, ну а якщо це дешева маніпуляція, почерпнута з книг а-ля "Як стати стервом", він , м'яко кажучи, не зрадіє.

Міф №5: Секс на одну ніч ніколи не закінчується серйозними стосунками
Правда: Більшість хлопців не мріє з дитинства зустріти ту саму, єдину, і провести з нею залишок своїх днів. Якщо чоловік з якихось причин не готовий до настільки серйозних стосунків, секс на першому або на десятому побаченні не зіграє вирішальну роль. Але якщо йому насправді подобається дівчина, з якою у них відбувається секс на першому побаченні, можливо, він стане початком щасливої лав-сторі.
Вернуться к материалу