5 ознак, що ви скоро розлучитесь

Опубликовано: 21:30, 20.06.2016
Зверни увагу ось на що.

74178.jpg (196.22 Kb)Ціною твоїх заручин і весілля
Дивно, але правда: згідно з дослідженням університету Еморі, люди, які витрачають на помолвочноє кільце більше 20000 доларів, розлучаються в 3,5 разів частіше тих, хто витрачає до 10000. Юристи з цим згодні і пояснюють закономірність наступним чином: "Дівчата, які думають перш за все про ціну сукні, престижності ресторану і розмірі діаманта, а не про відносини, повинні бути готовими до того, що незабаром їм потрібно буде думати і про розлучення. У нашій практиці існує жарт: "Вартість розлучення прямопропорційна вартості весілля".

Тим, як довго ви разом
Легендарний фільм "Лихоманка сьомого року" заснований на реальному феномені: найбільше люди схильні розлучатися саме на сьомому році шлюбу. З іншого боку, є ще одна теорія, яка стверджує, що "лихоманка" починається після трьох років спільного життя, тобто на четвертому її році. Словом, прийми до уваги існування цих кризових моментів і не дай їм зіпсувати собі життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що ти йому байдужа?

Різницею у віці
Останнім часом багато жінок одружуються на чоловіках молодше, але статистика показує, що ці шлюби частіше закінчуються розлученням. Судячи з даних одного дослідження, жінки, які старші за своїх чоловіків на три і більше року, розлучаються на 53% частіше, ніж ті, хто старше своїх чоловіків всього на рік, або молодше на три.

Презирством
Ми вже писали про те, що презирство до партнера, у всіх його проявах, можна сміливо вважати першим провісником розлучення, знову ж таки, грунтуючись на даних дослідження. Тому знай, що кожен раз, коли ти смієшся над досягненнями партнера, не віриш в нього або закочуєш очі у відповідь на його репліку, то, практично, ставиш хрест на вашому з ним майбутньому.

Доходом
Навіть без досліджень (хоча таких проводилося чимало), зрозуміло, що гроші - одна з головних причин стресів і розбіжностей в сім'ях. Може, тому, сім'ї з низьким рівнем доходу розпадаються частіше. Юристи кажуть, що соціально-економічні відмінності та різний матеріальний рівень партнерів теж грають в цьому роль: "Когось в дитинстві дуже балували, а когось вчили насолоджуватися скромними, простими речами. Природно, їх погляди на життя можуть бути протилежними."

Джерело: cosmo.com.ua
Вернуться к материалу