Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак, що цей хлопець не той за кого себе видає

5 ознак, що цей хлопець не той за кого себе видає

Ось про що розповідають невинні жести твого обранця...

gt45t54.jpg (232.03 Kb)
1. Він може бути патологічно невірний, якщо ...
Він наполегливо уникає погляду в очі. Якщо хлопець той ще ходок, він починає вести себе так само, як будь-який брехун, наприклад - відводити погляд, уникати детальних розповідей, щоб в чомусь не проколотися. І він сам не помічає, як посміхається іншій жінці, поки говорить з тобою.

2. Він може бути невпевненим в собі, закомплексованим, якщо ...
Він весь час до тебе ніяково торкається. І це не ті дотики, які нагадують флірт або ніжність. Якщо він весь час нервово торкається твоєї руки, плечей, спини, це може говорити про те, що партнер емоційно від тебе залежний і вимагає твоєї уваги, в буквальному сенсі чіпляється за тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які шкідливі поради псують твоє інтимне життя?

3. Він, ймовірно, досить деспотичний, якщо ...
Він без дозволу вторгається в твій особистий простір (наприклад, встає за спиною і дивиться в монітор, коли ти за комп'ютером). А ще хлопці, які прагнуть всіх контролювати і пригнічувати, голосно говорять і розмахують руками, немов віддають розпорядження.

4. Він може виявитися егоїстом, якщо ...
Він крокує попереду тебе. Хлопці, які забігають вперед, очікують, що це ти будеш за ними встигати і підлаштовуватися під їх крок. А якщо ти нікуди з ним по вулиці не ходила, зверни увагу на те, як він чепуриться: егоїстичні особистості нерідко пригладжують волосся назад і потайки поглядають на своє відображення в блискучих предметах.

5. Він може виявитися ревнивцем, якщо ...
Він весь час пильно дивиться на тебе. Коли ви перетинаєтеся поглядами - це одне, але пильний і невідривний погляд ревнивця - зовсім інше. Це знак того, що він підсвідомо вважає тебе своєю власністю.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 05.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1442

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: