5 ознак, що цей хлопець не той за кого себе видає

Опубликовано: 21:30, 05.07.2016
Ось про що розповідають невинні жести твого обранця...

gt45t54.jpg (232.03 Kb)1. Він може бути патологічно невірний, якщо ...
Він наполегливо уникає погляду в очі. Якщо хлопець той ще ходок, він починає вести себе так само, як будь-який брехун, наприклад - відводити погляд, уникати детальних розповідей, щоб в чомусь не проколотися. І він сам не помічає, як посміхається іншій жінці, поки говорить з тобою.

2. Він може бути невпевненим в собі, закомплексованим, якщо ...
Він весь час до тебе ніяково торкається. І це не ті дотики, які нагадують флірт або ніжність. Якщо він весь час нервово торкається твоєї руки, плечей, спини, це може говорити про те, що партнер емоційно від тебе залежний і вимагає твоєї уваги, в буквальному сенсі чіпляється за тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які шкідливі поради псують твоє інтимне життя?

3. Він, ймовірно, досить деспотичний, якщо ...
Він без дозволу вторгається в твій особистий простір (наприклад, встає за спиною і дивиться в монітор, коли ти за комп'ютером). А ще хлопці, які прагнуть всіх контролювати і пригнічувати, голосно говорять і розмахують руками, немов віддають розпорядження.

4. Він може виявитися егоїстом, якщо ...
Він крокує попереду тебе. Хлопці, які забігають вперед, очікують, що це ти будеш за ними встигати і підлаштовуватися під їх крок. А якщо ти нікуди з ним по вулиці не ходила, зверни увагу на те, як він чепуриться: егоїстичні особистості нерідко пригладжують волосся назад і потайки поглядають на своє відображення в блискучих предметах.

5. Він може виявитися ревнивцем, якщо ...
Він весь час пильно дивиться на тебе. Коли ви перетинаєтеся поглядами - це одне, але пильний і невідривний погляд ревнивця - зовсім інше. Це знак того, що він підсвідомо вважає тебе своєю власністю.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу