7 ідей, щоб підкорити чоловіка інтелектом

Опубликовано: 00:40, 13.07.2016
Ми пропонуємо 8 універсальних тем, які допоможуть тобі похвалитися незвичайною ерудицією і заслужити повагу коханого чоловіка.

2728_get_img.jpg (36.62 Kb)1. Футбол
Не обов'язково бути завзятою фанаткою певної команди, якщо сам по собі футбол тебе не приваблює. Але ось запам'ятати кілька назв найбільш відомих клубів не завадить. Якщо твоя молода людина захоплена футболом не на жарт і недільний матч для нього так само святий, як для тебе похід на модний показ, пожертвуй годину свого часу і посидь біля екрану разом з ним. Повір, твій подвиг не залишиться непоміченим. Склади компанію своєму чоловікові і вболівай за його улюблену команду на стадіоні.

2. Цитати великих людей
Останнім часом стало модним по всіх усюдах вживати всілякі цитати і афоризми великих світу цього. Дійсно, підкріпивши свою ідею вагомим висловлюванням Гегеля чи Достоєвського, ти значно виростеш в очах співрозмовника. Але в таких випадках будь обережна: краще не зачіпати речей, в яких ти не розбираєшся. Недоречно згадана цитата в розмові з вельми інтелектуальним юнаком здатна серйозно зіпсувати перше враження від спілкування з тобою.

3. Девайси і гаджети
Складно знайти сучасну молоду людину, яка не цікавилася б всілякими новинками смартфонів, планшетів і навігаторів. Все це на модному молодіжному сленгу гордо іменується девайсами або гаджетами. Для того щоб убити свого молодого чоловіка наповал, встанови на свій телефон новомодний мобільний додаток і в розмові згадай, як він тебе виручає. Нагородою тобі буде погляд, повний справжньої чоловічої поваги.

4. Алкоголь
Навряд чи тобі знадобляться глибокі пізнання з серії: якої форми дубові бочки слід використовувати для зберігання віскі. Але трішки розбиратися у винах - ознака культури і хорошого тону. Звичайно, заради того, щоб не схибити в ресторані при виборі напою на першому побаченні, записуватися на курси сомельє не варто. Для того щоб відрізнити напівсолодке шампанське від сухого і мерло від каберне, досить переглянути пару статей в інтернеті. Блиснувши своїми новопридбаними знаннями, ти зробиш приємне враження на чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно імітувати оргазм

5. Література
Література - річ дуже делікатна. Зустрічаючись з молодою людиною вперше, ти нічого не знаєш про його книжкові переваги. В цьому випадку класика - найбільш безпрограшний варіант. Якщо вже мова зайшла про літературу і тобі неодмінно хочеться блиснути своєю начитаністю, згадай загальновідомі твори, які вивчають за шкільною програмою, і подивися на реакцію. Якщо очі співрозмовника загорілися інтересом, продовжуй в тому ж дусі.

6. Риболовля
Якщо молода людина з розуму сходить побачивши вудочки, сачки, і таке інше, не поспішай читати йому лекцію про те, як мало риби залишилося в наших річках з вини такого недбайливого рибалки. Пожертвуй своїм вихідним і літнім ранком вирушай разом з ним на пригоду. Перед цим вивчи словник на предмет термінів "блешня", "воблер" - швидше за все, вони тобі знадобляться. Гарантуємо - після цього тебе будуть носити на руках.

7. Автомобілі
За рідкісним винятком всі сучасні чоловіки захоплюються автомобільною тематикою. Для того щоб не схибити і не зморозити найстрашнішу на чоловічий погляд дурість, переплутавши зчеплення з коробкою передач, уважно вивчи це питання. Проштудируй кілька сайтів, ознайомся з базовим пристроєм автомобіля і при вдалому випадку продемонструй свою обізнаність в цьому питанні. Непідробне захоплення тобі забезпечено.

Джерело: pixy.ru
Вернуться к материалу