4 речі, які зруйнують будь-які відносини

Опубликовано: 21:30, 03.08.2016
Ось яких помилок варто уникати, щоб ваші відносини були безхмарними.

324e23rdew243.jpg (219.55 Kb)Критика
Ви критикуєте його звички, його поведінку, його друзів і анекдоти, які він вам розповідає. Ви постійно вказуєте чоловікові на недосконалості його як особистості. І ви щиро вірите, що допомагаєте йому ставати краще? Зовсім ні: ви мимоволі регулярно підкреслюєте: "Ти - поганий, ти занадто поганий для мене!" Саме це чує ваш хлопець щоразу, коли ви критикуєте його. Як ви думаєте: є хоч один чоловік (та й жінка), з яким би було приємно весь час відчувати себе поганим і недостойним? Звичайно, ні!
 
Оборона
Оборонна позиція - це природна реакція на критику (читайте вище). Оскільки нікому з нас не подобається бути поганим і недостойним, партнер починає захищатися. Такий захист може прийняти різні форми: агресивну, коли він після ваших критичних зауважень просто починає лаятися або йде, грюкнувши дверима. Або пасивну: коли "несправедливо ображений" чоловік приймається нити, скаржитися, що його не цінують і не люблять. До слова, друга форма оборони більше властива жінкам: згадайте численні розмови з подругами про те, що їхні чоловіки вічно ними незадоволені. На жаль, такі розмови не проходять безслідно для відносин в парі.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин, щоб розлучитись з чоловіком

Презирство
Будь-яке презирливе зауваження - це міна уповільненої дії, закладена під фундамент ваших відносин. Вам здається, що, кажучи чоловікові: "Ні, навіть не починай, ти з цим не впораєшся", ви позбавляєте його від марних втрат часу, а себе - від марно витрачених нервів? На жаль, натомість ви отримуєте відчуження і образу. Адже ваше презирство - показник того, що ви не цінуєте зусиль свого партнера.
 
Неувага
Всякий раз, коли ви на слова чоловіка про його проблеми на роботі відповідаєте: "Мені це нецікаво", ви ще на один крок віддаляється від нього. Всякий раз, коли ви приймаєте рішення, не порадившись або хоча б не поставивши чоловіка до відома, ви руйнуєте стосунки.

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу