6 ознак,що у нього з тобою все несерйозно

Опубликовано: 21:30, 27.08.2016
Ось ознаки, які про це говорять!

89y7t6r56tfiuy.jpg (223.08 Kb)Він вічно не може проявити відповідальність навіть у дрібницях.
Якісь накладки трапляються з усіма: кожному час від часу доводиться скасовувати плани в останній момент або спізнюватися. Але якщо це відбувається раз за разом - або він настільки неуважний, що і в загс може прийти в різних черевиках, або це людина, яка в принципі не здатна будувати серйозні стосунки.

Він випереджає події.
Ви зустрічаєтеся тільки втретє, а він уже говорить про одруження, а потім починає тебе уникати. Він просто ще дитина, і неважливо, скільки йому років. Так поводяться незрілі особистості, які легко запалюються і так само швидко гаснуть, втрачаючи інтерес. Для таких хлопців розмови про майбутнє весілля - як запаморочливий смак погоні. Їм подобається думати, що їх наздоганяють, а потім вони тікають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обов'язково варто знати про серйозні відносини?

Ти перша, з ким він зустрічається після нищівного розриву серйозних відносин.
Винятки, звичайно, трапляються. Але частіше буває, що він знаходить в комусь коротку розраду і тільки потім відчуває готовність до нової любові.

Він їсть очима все, що рухається.
Зрозуміло, що якщо повз пройшла карколомна красуня, яка навіть тебе змусила рот відкрити, то немає ніякого криміналу в тому, що твій хлопець проводив її очима, як і всі присутні. Або, може бути, хтось в натовпі нагадав йому першу любов - теж буває. Але якщо він постійно вирячується на інших жінок, коли йде кудись з тобою, не дуже-то схоже на те, що він зосереджений на ваших відносинах.

Ти не входиш до числа його пріоритетів.
У багатьох робота з'їдає переважну частину часу. Але якщо нарешті видалась вільна хвилина він раз у раз проводить з приятелями, забудь про нього, як про страшний сон.

Він каже, що не готовий до відносин.
І при цьому зустрічається з тобою ... А що це, якщо не відносини? Це змушує тебе сподіватися і вірити, і ти чекаєш, що з часом він зміниться. Ну, може бути, до пенсії так і буде: він зрозуміє, що більше нікому не потрібен, крім тебе, і вирішить осісти.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу