8 порад, щоб бути разом назавжди

Опубликовано: 21:30, 25.08.2016
Ось що ми радимо:

jyt5r456789kl.jpg (214.02 Kb)Відправляйтеся в ліжко одночасно.
Це не означає обов'язково займатися сексом щоночі. Просто намагайтеся лягати спати в один і той же час. Навіть якщо один з подружжя змушений повернутися пізно. Це так зближує - заснути, обнявшись!

Працюйте над загальними інтересами.
Абсолютно нормально, якщо він любить волейбол, а ти - малювати, і не страшно, якщо тобі нудні його хобі. Але треба придумати щось, що цікаве вам обом і що об'єднає вас, коли первісна пристрасть почне вщухати.

Тримайтеся за руки.
Наступного разу, коли підете кудись разом, переконайся, що ви на одній хвилі, тримаючи його за руку. Таке публічне визнання в любові - це частина психологічного комфорту в парі. Наприклад, якщо ви пішли на екскурсію, важливіше бути поруч з партнером, ніж оглянути всі експонати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі перетворять ваш секс у кошмар?

Завжди довіряй і старайся простити.
Очевидно, це залежить від серйозності ваших розбіжностей, але в цілому довіра і прощення - це ключ до примирення.

Обіймайте один одного частіше.
Наша шкіра запам'ятовує" хороші дотики (ласки), погані дотики (насильство) і відсутність дотиків (забуття). Пари, які обіймаються при кожному привітанні, буквально купають шкіру один одного в "хороших дотиках", що може стати справжнім щепленням від почуття самотності і загубленості.

Говоріть один одному "Я люблю тебе" і "Доброго ранку" на початку кожного дня.
Це здається очевидним, але це важливо. Так ви заряджаєте партнера хорошим настроєм на цілий день і допомагаєте подолати той стрес, який йому належить отримати під час стояння в пробках, чергах, штовханини в громадському транспорті і т. П.

Бажайте один одному доброї ночі щовечора.
Незалежно від того, що ви відчуваєте. Після сварки ніколи не лягайте спати не помирившись. Навіть жестом сказавши "На добраніч", ми даємо зрозуміти партнеру, що, як би не були засмучені, ми все одно дорожимо відносинами з ним, які набагато важливіше, ніж окремий неприємний інцидент.

Пишайтеся тим, що всі бачать: ви - пара.
Це не означає, що треба вганяти оточуючих в фарбу, цілуючись на вулиці так, немов зараз почнете зривати з себе одяг. Але невеликі прояви ніжності на людях - це важливо.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу