7 способів зіпсувати ці відносини

Опубликовано: 21:30, 30.08.2016
Ось що варто робити, щоб зіпсувати відносини, або що не варто робити, щоб їх зберегти!

kiu8y7t6rjhugyftvgb.jpg (171.17 Kb)1. Причіпки
Вони починаються, коли ми порівнюємо свого справжнього супутника з плоті і крові з якимсь чарівним ідеалом. У цьому змаганні з твоєю багатою фантазією хлопцю з повсякденності ніколи не перемогти: реальні люди і мрії знаходяться в різних вагових категоріях.

2. Випробування на міцність
"Справжній чоловік" з мрій мужньо стисне зуби і все стерпить. Але людина реальна навряд чи збереже олімпійський спокій, якщо ти пройдешся по його мамі і друзям, зганьбиш його перед колегами, в черговий раз зірвеш спільні плани непристойним запізненням і т. д. Ти наче валиш його на іспиті, який сама ж і влаштувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки марять про анальний секс?

3. Скарги подругам
Якщо ти говориш багато невтішного оточуючим про свою другу половину, ти немов благаєш, щоб тобі сказали: "Та облиш ти його, як з такою людиною взагалі жити-то можна?"

4. Задивлятися на інших хлопців
Якщо ти, перебуваючи в постійних відносинах, починаєш уважніше придивлятися до знайомих і ловити себе на думці: "А він нічого!" - Варто задуматися: можливо, ти так боїшся втратити свою половинку, що підсвідомо шукаєш запасний варіант?

5. Порівнювати себе з його колишньою
Психологи дуже радять не копатися занадто глибоко в минулому свого друга життя. Нічого, крім почуття образи, ревнощів, невпевненості в собі це не принесе. Зараз він з тобою - і це головне. Ще гірше - наслідувати його колишню, думаючи: "А, так ось які дівчата йому подобаються". Або: "А, так ось як треба себе з ним вести, щоб він поличку повісив", - забуваючи, що взагалі-то в підсумку він з нею розійшовся.

6. Безпідставні ревнощі
Впоратися з ревнощами буває непросто, особливо якщо тобі раніше зраджували. Але закочувати сцени його подрузі дитинства, шипіти на дівчат його друзів і боляче тикати його в бік за те, що йому посміхнулася офіціантка, - це дуже, дуже погане рішення.

7. Біг попереду паровоза
Поспішай повільно, не чекай всього і відразу. Немає нічого поганого в тому, що через місяць зустрічей він ще не готовий знайомитися з твоїми батьками і міркувати про спільні плани на життя. Фундамент серйозних відносин в одну мить не будується, це робота поступова і копітка.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу