9 фактів про жіночий оргазм, які дивують чоловіків

Опубликовано: 06:10, 31.08.2016
Ось що сильній статі ніяк не зрозуміти.

dfgytrytyg5y6.jpg (147.71 Kb)Ви обдаровані незбагненною, магічною здатністю продовжувати відразу після першого оргазму і відчувати новий.
Нам хоча б трохи треба перепочити.

Ми після оргазму хочемо спати, як після склянки теплого молока з медом. А ви немов три чашки кави випили.
Вам тут же стає необхідно обговорити буквально все, що з нами відбувалося за останній місяць, всі плани на завтра, на післязавтра і на все життя. Звідки тільки сили беруться?

Ваш оргазм здається складною, красивою і хвилюючою подорожжю.
Якщо ви побудуєте графік чоловічого шляху до оргазму, це буде просто пряма лінія, що йде все вгору і вгору, а потім різко падаюча до нуля. Жіночий оргазм виглядає як дія, що розвивається з трьома міні-кульмінаціями, прологом і вставними новелами на тему "Почекай, мені заважає ця подушка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки марять про анальний секс?

У вас стільки різновидів оргазму - прямо ціле меню.
Якщо порівняти секс з обідом, то чоловіки можуть просто замовити "яку-небудь їжу", а жінки - вибрати блюдо. І це чудово.

Для оргазму вам навіть не обов'язково, щоб була задіяна піхва.
Це ще більш дивно. Всі наші оргазми пов'язані з пенісом. Жінки можуть отримати кліторальний оргазм або навіть сосковими. Ми не розуміємо, як це.

Як довго він може тривати.
Нам, щоб закінчити, досить того ж часу, як щоб зробити ковток води, поки ти здійснюєш духовну подорож по незвіданих світам, з яких не повернешся колишньою.

Ви і справді можете кінчити при заняттях спортом?
Ви перетворили тренування в задоволення. Прикро, бо така здатність у чоловіків могла б бути кращою мотивацією для регулярного відвідування спортзалу, і все ж нам цього не дано.

Той факт, що ваш оргазм може жорстоко вас дурити: начебто ось-ось настане - але на жаль.
Звичайно, це може статися і з чоловіком, але наш шлях до оргазму прямий, і звернути з нього непросто. Це односмугова дорога через рівну пустелю. Жінки ж немов їдуть по барханах - то вгору, то вниз, а іноді машина перевертається і ви насилу повертаєтеся на трасу.

Чому ви так просто відмовляєтеся від власного задоволення?
Чоловіки не люблять зупинятися, поки не закінчать, і жінки не повинні. Не задовольняйтеся тим, що є, і не імітуйте оргазм - домагайтеся, щоб він і правда відбувався. Завжди.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу