5 умов для вічного кохання

Опубликовано: 21:30, 31.08.2016
Ось ті самі кити, на яких і буде побудоване ваше вічне кохання!

frte5t654654646.jpg (156.28 Kb)1. Побутовий комфорт і однакові звички.
Сюди входять також порядок і чистота. На думку психологів, однакові погляди на чистоту і порядок є однією з умов сумісності в любові і шлюбі.

2. Переваги в музиці, літературі та телевізійних програмах.
Здавалося б, ну різні у вас смаки, хіба це привід для розставань? Виявляється, так! Люди часто недооцінюють такі дрібниці, а на практиці вони є однією з умов сумісності двох людей в любові і шлюбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 способів зіпсувати ці відносини

3. Любов, або не любов до домашніх тварин.
Різні погляди на котиків і собачок можуть привести до скандалів, подразнення і поступового охолодження почуттів навіть між гаряче коханими людьми.

4. Схожі харчові звички.
Вегетаріанка і м'ясоїд звичайно якийсь час уживатися будуть, але з часом, смачні ідеали візьмуть своє. І так, це теж посварить тебе з партнером. Якщо партнери не люблять схожу їжу, то ці розбіжності можуть серйозно затьмарювати сімейне життя.

5. Ставлення до порно.
Якщо ти вважаєш порнофільми в житті твого чоловіка неприпустимими - чекай біди. Чоловіки (більшість з них так точно) люблять порно, багато хто з них збирають порнофільми або еротичні фото, навіть якщо перебувають в стосунках і регулярно займаються сексом. Так що тут або стався до порнофільмів з розумінням, або насолоджуйся гордою і скромною самотністю.

Джерело: cosmo.com.ua
Вернуться к материалу