10 чоловіків зізнались, що вони найбільше люблять у сексі

Опубликовано: 06:10, 02.09.2016
Тепер ми знаємо усі їх секрети!

vfrgrtgrggytr.jpg (171.87 Kb)"Коли на закуску любовної гри моя дружина робить мені мінет і грає з моїми яєчками. І я готовий. Взагалі у мене все в порядку з витримкою, але це моя слабкість. Якщо вона так робить - я не можу більше стримуватися ". - Д., 29.

"Безперечно, для мене це коли вона вводить палець мені в зад. Тепер, якщо я кінчаю без стимуляції простати, то це просто не рахується. Хлопці, якщо ви цього не пробували - обов'язково спробуйте". - А., 27.

"Якщо ми збираємося зайнятися цим в позі позаду і вона розсовує свої сідниці - для мене це цілковитий ульот. Напевно, мене так заводить думка про те, що їй це подобається". - К., 26.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 умов для вічного кохання

"Відверті балачки. Я обожнюю чути, як вона каже непристойності". - Б., 28.

"Коли вона виявляється зверху і практично насаджується на мій член. Не знаю, як це ще пояснити, але, сподіваюся, ви зрозуміли". - В., 27.

"Коли ми в місіонерській позиції і вона злегка шкрябає мені поперек кігтиками. Я не хочу, щоб вона роздерла мене до крові, але якщо дівчина обережно мене дряпає - то це додає гострих відчуттів!" - М., 25.

"Мені подобається зв'язувати партнерку. Мене збуджує думка про те, що я контролюю ситуацію і що жінка повністю довіряє мені". - Д., 28.

"Дивитися на неї, коли вона кінчає. Якщо вона відчуває божевільний, практично нестерпний кайф, то я швидко її наздоганяю. Не знаю, справа в самому оргазмі або в тому, що це я її до нього довів - може бути, і в тому, і в іншому". - М., 27.

"У мене є улюблена позиція, і я тільки що дізнався, що у неї є спеціальна назва:" тюремний стиль "(агресивний анальний секс. - Прим. Ред.)". - С., 29.

"Жорсткий, гучний, пристрасний секс. Коли під вами ламається ліжко, а сусіди готові викликати поліцію". - Д., 28.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу