6 ознак небезпечних відносин

Опубликовано: 21:30, 03.09.2016
Будь чесна з собою та партнером та уникай глухих кутів.

ft43r435r35345.jpg (1.91 Kb)
Вас приваблюють турбота і увага, які ви отримуєте.
Ми шукаємо когось, хто оточить нас любов'ю, подарує тепло. Супутні цьому позитивні емоції допомагають впоратися з болем і повернути впевненість у собі. Постарайтеся бути чесними з собою: вам по-справжньому дорога ця людина і ви, в свою чергу, також готові віддавати? Або ви лише використовуєте ним як емоційним донором?
 
Ви телефонуєте партнеру, тільки коли вам самотньо.
В цьому випадку ми швидше потребуєте утішителя, ніж людину, якого готові прийняти в своє життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що він думає про тебе постійно?
 
Ви хочете, щоб колишній партнер дізнався про нові стосунки.
Одне з найбільш наочних свідчень того, що емоційно ви все ще живете в минулому, - наполегливе бажання, щоб колишній (колишня) дізналися: ви більше не самотні. Багато відкрито розміщують деталі свого нового особистого житті в соціальних мережах або розповідають про це загальним друзям, з розрахунком на те, що "послання" буде доставлено адресату.
 
Ви проектуєте риси колишнього партнера на нового.
Це може бути тип статури, колір волосся або очей, інтереси і спосіб життя, одним словом, все, що здатне нагадати нам про колишню любов. Однак спроби реконструювати минулі відносини завжди приречені на провал. Це ніяк не зближує нас з новим партнером, а лише продовжує наші переживання.
 
Ви згадуєте про колишнього партнера, коли спілкуєтеся з новим.
Головна проблема відносин, які будуються практично на уламках колишніх, в тому, що у нас не було часу відрефлексувати своє минуле, усвідомити те, що сталося, і по-справжньому відпустити людину.
 
Ви не готові включати нового партнера в коло близьких вам людей.
Представлення нового партнера своїй сім'ї і друзям - важлива частина його інтеграції в нашому житті. Часто ми уникаємо цього, так як в глибині душі розуміємо: ці відносини - лише "терапія" і, ймовірно, не триватимуть довго. Ми радше сприймаємо їх в категорії "ти і я", ніж "ми".

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу