7 причин, чому він не може отримати оргазм

Опубликовано: 06:10, 06.09.2016
Відомі причини такої делікатної проблеми.

defgte5t435t435.jpg (212. Kb)Він "перестарався", готуючись до вашого побачення.
Деякі молоді люди йдуть помастурбувати перед приходом дівчата, щоб у нього не відбулося передчасної еякуляції, коли він буде тебе роздягати. У теорії, все логічно. А на практиці, йому може знадобитися трохи більше часу на відновлення сил, ніж він розраховував.

Він спеціально стримується, щоб вразити тебе.
Керуючись принципом "довго - це класно". Так що якщо ти вже випробувала все, що хотіла, і втомилася, дай йому знати, що хочеш, щоб він скінчив. Головне, зроби це делікатно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 позиції, які стануть ще приємнішими з вібратором

Перепив.
П'яний член - це не вигадки. Все буде довго (якщо, звичайно, хлопець не відрубався в процесі), але може так нічим і не скінчитися. Але не завжди це так очевидно: людина не обов'язково повинна для цього бути п'яною як чіп. Іноді хлопець зовні здається цілком адекватним, але зайва чарка вже встигла зробити свою чорну справу.

У нього стрес, відомий вбивця сексуального настрою.
Тривалі проблеми вдома або на роботі можуть на час вивести з ладу самого міцного бійця. Все, чим ти можеш допомогти - це забезпечити коханому комфортну психологічну обстановку і допомогти йому розслабитися.

У нього примхливий пеніс, який звик до певного способу ласки.
Члени, як і люди, можуть бути рабами своїх звичок. Може бути, хлопець звик мастурбувати певним способом, з певною швидкістю, під певним кутом або в певній позі. І тепер його не влаштовує інший спосіб стимуляції. Залишається, якщо це можливо, відтворити ті умови, до яких він звик, або допомогти йому рукою (з тією ж силою, в тому ж темпі).

У нього проблеми зі здоров'ям.
Окремі хвороби можуть впливати на інтимну сферу. Наприклад, діабет, деякі серцеві захворювання, розсіяний склероз ... Тут без допомоги лікаря не обійтися.

Йому призначили нові ліки.
Якщо він клянеться, що раніше такого не траплялося, і при цьому став пити таблетки, яких раніше не приймав - гріши на них. Такий побічний ефект є у багатьох медичних препаратів. Звичайно, здоров'я важливіше оргазму, так що це не привід кидати лікування. Йому варто поговорити з лікарем і дізнатися, чи не можна змінити дозу або призначити інший препарат.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу