7 ознак вмілого коханця

Опубликовано: 06:10, 07.09.2016
Про його вміння в ліжку ти зможеш дізнатись ще задовго до моменту Х.

fgrfwedr3err423.jpg (251.25 Kb)Він вміє слухати
Якщо перед вами обмежений самець, якого цікавить чисто фізіологічний процес, він навряд чи буде цікавитися вашою думкою, вашими інтересами і смаками. Швидше за все, і в ліжку він так само обмежений технічною стороною сексу і егоїстичний.
 
Він стежить за своїм зовнішнім виглядом
Не обов'язково чоловік повинен бути одягнений з голочки, але неохайність говорять про те, що йому все одно, як його сприймають оточуючі, і ви в тому числі. А ось акуратний, охайний чоловік і в спальні стане приємним комфортним партнером: він нього буде добре пахнути, його щетина не стане дряпати вам тіло. Охайний зовнішній вигляд - це не тільки турбота про себе, а й турбота про людей, які поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відчувають чоловіки, коли роблять пропозицію?
 
Він добре цілується
Якщо чоловік, досягнувши певного віку, так і не навчився добре цілуватися, це говорить про те, що у нього дуже мало досвіду спілкування з жінками.
 
Він щедрий
Це не означає, що він кидає вам гроші під ноги пачками. Однак чоловіки, які виявляють бажання пригостити свою даму обідом в ресторані або піднести букет, явно цінує її увагу і прихильність. А значить, в спальні буде готовий намагатися з тією метою, щоб жінка залишилася задоволена.
 
У нього є почуття гумору
Гумор допомагає впоратися з деякими незграбними ситуаціями, які на перших порах можуть траплятися в спальні. Якщо він не боїться здатися смішним, якщо вміє жартувати над собою, значить, такий партнер не стане сприймати надто серйозно дрібні промахи, свої і ваші.

Він торкається до вас за будь-якої можливості
Оцініть: наскільки вам приємні такі дотики? Якщо так, то це перша ознака того, що з таким чоловіком ви не даремно витратите час. Бажання тактильного контакту з жінкою говорить про те, що ви його дійсно хвилюєтеся. Він вас хоче!

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу