5 простих способів стати ще сексуальнішою

Опубликовано: 07:20, 25.09.2016
Покажи нам хоч одну дівчину, якій не хотілося б стати ще трохи більше привабливою і сексуальною в очах оточуючих її чоловіків?

dedr3redewfrwe3r2r423432.jpg (188.66 Kb)

Почнемо з азів: чим більше ти подобаєшся самій собі, тим більш сексуальною і привабливою тебе сприймають інші люди.
Спробуй наступне: щоранку, до або після душу, ставай перед дзеркалом голою і починай вголос робити собі компліменти. Хвали своє розкішне волосся, пишні або маленькі, пружні груди, тонкі пальці, ямочки на щоках . Якщо проводити подібний сеанс самозамилування хоча б місяць поспіль, твоя самооцінка і навіть зовнішність зміняться чарівним чином.

Знайди свій аромат, тобто парфум, який буде в повній мірі відображати твою особистість, піднімати настрій і вселяти віру в себе.
Нанось його не так на звичні точки, а на ... вологе волосся - воно зберігає аромат найдовше. Тепер, варто тобі розпустити локони, якщо вони були зібрані, або просто змахнути головою, навколишні уловлять тонкий парфумерний шлейф, ну а ти гарантовано відчуєш себе більш сексуальною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Секс у "ці дні": 6 порад для вашого задоволення

Носи червону білизну.
Якщо вірити біоенергетиці і езотериці, червона білизна, особливо, трусики, підвищують вібрації твоєї сексуальної чакри, змушуючи її працювати в повну силу. Красива, дорога, мереживна білизна, навіть якщо її ніхто не бачить під твоїм платтям, піднімає впевненість в своїх сексуальних чарах. Безумовно, вигідна інвестиція.

Перетвори звичні процедури в сексуальний ритуал.
Можна наспіх прийняти душ, з жорстокістю "драїти" жорсткою мочалкою свій "целюліт", після чого так само поспішно і машинально намазатися кремом, а можна перетворити ці елементарні дії в акт щирої любові до себе. Купи ароматний гель для душу або скраб і нанось на тіло з особливою ніжністю.

Дивись людям в очі, які, як усім відомо, є дзеркалом душі.
Поглядом можна вбити, подарувати надію, спокусити і закохати в себе. Тренуй прямий, доброзичливий і відкритий погляд. Повір, зі зорового контакту починається більшість пристрасних романів, не кажучи вже про приємні знайомства та дружбу.

Джерело: cosmo.com.ua
Вернуться к материалу