69: Топ-4 поради, щоб зробити цю позу ще приємнішою

Опубликовано: 07:20, 09.10.2016
Ось що варто знати, щоб отримати неймовірне задоволення.

fefer23r434234234.jpg (287.64 Kb)

Все під твоїм контролем

Якщо хочеш, щоб твої ніжні частини щільніше прилягали до губ партнера, спробуйте зробити все в варіанті "дівчина зверху". Осідлай його груди, лицем до ніг. Тепер нахилися вперед і витягни ноги, щоб ти могла дотягнутися до його "жезла любові", а він - до твоєї головної точки задоволення.

Поперек ліжка

Нехай він ляже поперек ліжка, злегка звісивши голову з краю. А ти встань поруч з ліжком (з того боку, де його голова), нахилися, поцілуй його в губи. Потім почни опускатися на ліжко, просуваючись поцілунками все далі і далі, тобто все нижче і нижче уздовж його тіла, поки обидва не опинитеся в потрібній позі.

Він зверху

Якщо хочеш, щоб активною стороною був твій хлопець, лягай на спину і дозволь йому виконати всі так само, як в першому варіанті. Твої руки залишаться вільні, і ти отримаєш можливість збуджувати його ще сильніше. Ніжно пести його член, яєчка, промежину в унісон з рухами свого рота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ідеальна дружина: 7 якостей, які він хоче бачити у своїй спутниці

На боці

Цілком зручний варіант, коли ви обидва лежите на боці обличчям один до одного - до статевих органів один одного, якщо бути точніше. Верхню ногу кожному з вас потрібно зігнути в коліні - щоб дати один одному доступ, а на нижнє стегно можна покласти голови, як на подушки - так менше втомиться шия.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу