3 поради, щоб знову розпалити пристрасть у відносинах

Опубликовано: 01:43, 02.12.2016
Ваша пристрасть більше не дає про себе знати, ви не хочете сексу, або ж ваш партнер уникає виконання свого обов'язку? А може просто рутина «з'їла» ваше бажання? Або ж вам просто приїлась ваша стандартна програма? Так,таке трапляється, проте ми знаємо як знову розпалити вогонь вашого кохання з новою силою. Про це та багато іншого читайте у нашій статті.

spalnoe-mesto.jpg (43.28 Kb)Зазвичай, коли пара тільки починає зустрічатись, пристрасть бурлить, почуття та гормони дають про себе знати. У цей час все стається спонтанно, та й вигадувати нічого не потрібно, для цього немає часу, а зустрічі бувають такі рідкі, що все, що вам залишається – накинутись один на одного та отримати задоволення, якого ви так довго чекали… Проте з часом все змінюється, особливо якщо ви живете разом. Буденна сірість, стандартний план дій та знання тіла, вподобань один одного робить секс одноманітним. Згодом шалена пристрасть стихає, проте не все ще втрачено! Адже можна розбудити її, почавши експериментувати! Як це зробити та з чого почати? Про це читайте у нашій міні-добірці!

1. Вібротрусики

Якщо вводити «третього» у ваше ліжко ви все ще не наважуєтесь, або ви надто консервативні, щоб використовувати секс-гаджети, спробуйте вібротрусики! Просто одягніть їх, а пульт віддайте своєму коханому, сміливо йдіть в гості, на прогулянку чи ще кудись. Ваш партнер регулюватиме частоту вібрацій, тим самим і контролюватиме ваш оргазм і зможе «доводити» вас до піку у найнезручніші моменти. Одним словом, вам точно сподобається! А де ж можна замовити такі трусики? Недорогі та якісні вібротрусики можна знайти, перейшовши за посиланням http://www.isex.com.ua/vibrators/vibrating-panties.html .

2. Обмін еротичними бажаннями

Ви маєте деякі еротичні бажання, але боїтесь з ними поділитись з чоловіком? Пограйте в гру, нехай кожен з вас напише на окремих аркушах паперу про свої найпотаємніші бажання, покладіть їх у вазу, капелюх, або на таріль. Під час сексуальних втіх виймайте один папірець і без зайвих слів та обговорень виконуйте те, що там написано. Важлива порада: обговоріть з партнером межі, на які ви готові піти, щоб потім не було непорозумінь!

3. Незвичні місця

Може ви скромники, тоді обирайте такі місця у своїй квартирі. Потаємні та комфортні (або не дуже) куточки своєї оселі – кухня, робочий стіл, пральна машина, або просто на підлозі, вирішувати тільки вам. Якщо ж ви більш розкуті ,спробуйте вдатись до подібних сексуальних маніпуляцій в громадський місцях – туалетах, кінотеатрах абощо. Це не обов’язково має бути повноцінний статевий акт, але подражнити один одного можна. Уявіть, як ви будете чимдуж мчатись додому, щоб нарешті зайнятись коханням!
Вернуться к материалу