10 ознак того, що він більше, ніж просто "хлопець"

Опубликовано: 01:20, 01.09.2014
Може навіть ваш майбутній чоловік?

59_qct7tlv_s.jpg (19.84 Kb)1. Хоче, щоб ви про себе дбали. Мова йде не про макіяж чи зачіску, а про те, щоб ви снідали вранці, щоб рано лягали спати, а не засиджувались допізна.

2. Телефонує, коли далеко. І мова йде не про тисячі кілометрів, а про те, що він справді за вами сумує. Навіть коли ви одне без одного день.

3. Підтримує ваші хобі. Навіть якщо не розуміє їх.

4. Проводить з вам час так, як вам подобається. Бродіння по магазинах протягом 5 годин - не виклик для нього. Він просто обожнює, коли ви - щаслива.

5. Піклується про вас. Знає, що на вас чекає важкий день і прокидається раніше, щоб приготувати сніданок. Планує свій день так, щоб могти забрати вас з роботи.

6. Обожнює ваше тіло. Ніколи не каже, що ви повна, або, що ваш целюліт огидний. Він любить вас такою, якою ви є. А ви знаєте, що в його очах ви - найгарніша дівчина в світі!

7. Креативний. Разом пізнаєте нові місця, відкриваєте для себе нові речі. Маєте багато спільних спогадів і вам не нудно разом, навіть коли немає до чого взятись.

8. Робить вас щасливою. Неважливо, яким був сьогоднішній день. Ви знаєте, що ввечері побачите його і все погане залишиться десь далеко.
Вернуться к материалу