4 речі, на які ви можете розраховувати, якщо у вас справжня любов

Опубликовано: 22:00, 02.09.2014
Якщо у вас справжні та взаємні почуття, то ось те, чого ви можете очікувати.

39_4-prawdy-o-milosci-na-ktore-mozesz-liczyc_18.jpeg (28.56 Kb)1. Він любитиме вас за будь-яких обставин. Якщо це справжнє кохання, то ви можете набрати кілька зайвих кіло, ходити з зачіскою, далекою від ідеалу, втягнути його в якісь проблеми (час від часу) і все ще перебувати в стосунках! Справжня любов не боїться змін погоди, навіть якщо стає вітряно і насувається буря.

2. Завжди буде з ким пофліртувати. Те, що ви вже давно разом, не означає, що дні запального флірту минули. Звичайно, ви вже не мусите пересвідчуватись, що між вами є іскра, бо знаєте, що є. Але на цьому етапі стосунків, фліртуючи, можна підтримувати вогонь вашої пристрасті.

3. Сварки будуть чесними. Звучить дивно, але спробуємо розібратись, що й до чого. Навіть якщо у вас повна ідилія, сварки час від часу виникатимуть. Але якщо почуття між вами справжні, можете очікувати, що під час суперечок ви намагатиметесь вирішити проблему, а не просто "здолати суперника", при цьому згадуючи всі попередні конфлікти.

4. Кожного дня ваша самооцінка покращуватиметься. Можете розраховувати на компліменти від коханого, коли найбільше цього потребуєте. Завдяки цьому, відчуватимете вдячність до людини і щоразу більшу симпатію. Не забувайте похвалити його у відповідь!
Вернуться к материалу