Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Психологія / 9 моментів у стосунках, яким хлопці не надають значення

9 моментів у стосунках, яким хлопці не надають значення

Чоловіки і жінки по-різному сприймають стосунки, у яких знаходяться. Якась ситуація може здатися жінці армагедоном, а для чоловіка вона буде несуттєвою дрібничкою.

otnosheniya-muzhchiny-i-zhensziny.jpg (24.35 Kb)
За вже сформованою традицією, ми попросили хлопців відповісти на питання: "Чому у відносинах ти не надаєш особливого значення?". Чоловіки поділилися з нами секретом, чому у стосунках вони не надають особливого значення на відміну від жінок.

Отже ,відповіді чоловіків на поставлене запитання:

1. Куди ми підемо вечеряти

Є тільки три постійні речі в світі: смерть, податки і те, що нам без різниці, в якій йти ресторан, якщо тільки самі не запропонували тобі варіанти. Стейк, бургер, піца влаштують нас однаково.

2. Те, що ти першою скажеш "Я люблю тебе"

Найгірше, що може статися в цій ситуації - ми зробимо вигляд, що не почули твого визнання. Але, швидше за все, ми скажемо тобі те ж у відповідь, так що справа варта того, щоб ризикнути.

3. Те, що ти трохи поправилася

Якщо ти сама не станеш вказувати на свої "зайві" сантиметри, то ми їх просто не помітимо.

4. Як часто ми ходимо на побачення

Хлопці досить постійні в тому, що стосується спільно проведеного часу, але ми не станемо сильно переживати, якщо на цьому тижні ми вийдемо кудись чотири рази, а на наступному - тільки два.

5. Твій макіяж або його відсутність

Будь ти при повному параді або навпаки - в рейтузах і з розпухлим від нежиті носом, ти завжди подобаєшся нам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 істин, які ми хочемо розповісти нашим чоловікам

6. Дурні серіали

У тебе є свої слабкості – на кшталт шоколаду і "мильних опер", а ми продовжуємо грати у відеоігри та розглядати спортивні машини.

7. Твої місячні

Чомусь дівчата бояться говорити нам, що у них "ці дні". Неначе ця новина викличе огиду або змусить нас зомліти! Але ми з розумінням ставимося до твоєї фізіології - тільки, будь ласка, не вдаватися в деталі.

8. Безлад у квартирі - не привід для того, щоб закривати двері у нас перед носом

Якщо ти не одна з тих божевільних дам, які підбирають на вулиці всякий мотлох і бездомних кішок, то речі на підлозі або брудний посуд нас не налякає. У кожному разі, твій бардак краще нашого ідеального порядку.

9. Те, що ти пишеш нам по 10 смс в день
Нам дійсно подобається спілкування і ніжності в скайпі, але ми також можемо обійтися без них протягом 8 годин, як емоційні верблюди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 12.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3328

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: