10 ознак того, що він буде класним коханцем

Опубликовано: 01:20, 04.02.2015
Під час спілкування з людиною можна багато чого дізнатися з її манери вести розмову, жестикуляції, міміки. Втім, це також стосується і сексуального темпераменту чоловіка. Читай наш матеріал та дізнавайся, як зрозуміти, що перед тобою справжній мачо.

nqdmbfw6-gg.jpg (18.03 Kb)1. Йому справді цікаво, як пройшов твій день. Якщо хлопець ставить багато питань про твої мрії, пристрасті та проблеми, то він хоче зрозуміти, як саме зробити тебе щасливою. А це означає, що про твоє задоволенні в ліжку він теж напевно подбає.

2. Він знає, як треба до тебе торкатися. Зараз мова йде не про секс, а, наприклад, про простий дотик до руки, коли ви їдете в машині або масаж голови, коли ви дивитеся кіно. Якщо ці невинні жести змушують тебе розтанути, то є шанси, що оргазмів з ним не бракуватиме.

3. З ним ти відчуваєш себе суперсексуальною завжди і скрізь. Є чоловіки, які весь час критикують зовнішній вигляд своїх подруг - від них потрібно бігти, не озираючись. А є ті, хто піднімає твою самооцінку не гірше дорогого психолога, просто дивлячись на тебе так, як ніби ти - вилита Меган Фокс - ось вони-то нам і потрібні!

4. Він амбітний. Якщо хлопець ледачий в житті, не варто чекати від нього божевільного ентузіазму в ліжку. Звичайно, у правила є винятки, але працьовиті й цілеспрямовані в роботі чоловіки, як правило так само наполегливо працюють над оргазмом своєї партнерки в спальні.

5. Він дивиться тобі в очі. Люди, які відчувають проблеми із зоровим контактом, підсвідомо сприймаються, як нервові, закомплексовані і невпевнені в собі. А от якщо він довго і пильно дивиться тобі в очі так, що ти відчуваєш, як підкошуються коліна, це вірна ознака того, що секс перевершить всі очікування.

6. Він нікуди не поспішає. Немає нічого хорошого в тому, що він прагне вистрибнути зі штанів в момент вашого першого поцілунку - це свідчить не про його пристрасний темперамент, а про бажання отримати все і відразу без зусиль, не напружуючись.

7. Він не засуджує твої дивацтва - наприклад, захоплення романтичними реаліті-шоу на кшталт "Холостяка". Такий хлопець точно не зробить круглі очі і не втече, почувши про те, що ти хотіла б пограти в "50 відтінків сірого" в ліжку.

8. Він активно жестикулює. Руки - один з ключових "інструментів! для чоловіка в сексі і те, що він вміє ними користуватися, - це безперечно хороший знак.

9. Коли ти просиш його зупинитися в чому-небудь, він зупиняється. Можливо, він грубо пожартував, а ти попросила його припинити, оскільки це зачіпає твої почуття і він поставився до твого прохання серйозно і вибачився. У ліжку цю якість складно переоцінити!

10. Він упевнений у собі. Ні, ми не говоримо, що невпевнений хлопець не може бути хорошим в ліжку, але будь готова до того, що і фантастичним коханцем він теж не стане - це називається "задовольнятися меншим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокусити хлопця за лічені секунди
Вернуться к материалу