Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 7 деталей, які псують твій ідеальний образ

7 деталей, які псують твій ідеальний образ

Твої луки просто приголомшливі, проте кілька маленьких нюансів їх постійно псують. Ти ще не знаєш які саме? Деталі у нашому матеріалі...

6_1.jpg (45.37 Kb)
Деформація плечей
Вм'ятини на одязі, які залишаються після гострокутих вішалок, надають образам неохайний вигляд. Щоб вирішити цю проблему, придбай вішалки з округлими краями.

Визираючі петельки
Ці тасьми істотно псують твій лук, так як моментально привертають до себе увагу. Бажано зрізати їх відразу після покупки, фіксуючи наряд на вішалці іншими способами.

Відсутність набійки
Цей фактор не тільки здешевлює вид взуття, але й збільшує ризик їх швидкої поломки. Проведи ревізію свого взуттєвого арсеналу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-5 модних комбінацій цього сезону

Петлі для ременя
Ці нитки фіксують ремені на сукнях в магазині, але на тобі аксесуар буде триматися і без зайвих кріплень. Поводься з ними так само, як і з петельками. - просто зріж.

Зшиті шліци
Класичні блейзери доповнені шліцами - розрізами в нижній частині спини, які забезпечують комфорт. На виробництві їх іноді зшивають, щоб уникнути деформації речей при перевезенні. Враховуй цей нюанс, коли наступного разу захочеш надіти блейзер або брючний костюм.

М'ятість речей
Не обов'язково гладити речі перед кожним виходом з дому, достатньо організувати свій гардероб. Наведи порядок у шафі і продовжуй складати одяг акуратно, і збори будуть займати у тебе набагато менше часу.

Бірки
Деякі речі продаються з бірками на лицьовій стороні виробу, які пришиваються на фабриці і допомагають робітникам не заплутатися в потоці мільйонів речей. Позбувайся таких бирок разом з цінниками, відразу після покупки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 09.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2464

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Маня Забугорна 9.11.2015 - 07:26
"твої луки"??? Ви що, серйозно????
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: