5 фітнес - вправ в автомобілі

Опубликовано: 07:00, 08.08.2015
Нині дама на чолі компанії або за кермом нікого не дивує. Однак, великий бізнес не завжди дає можливість займатися спортом. Що може негативно позначатися як на фізичному стані, так і на самопочутті. Пропонуємо топ - 5 прийомів фітнесу в машині.

auto-meitene-sieviete-modele-autovaditaja-435852.jpg (24.18 Kb)

1. Очі
Очі - наше основне джерело сприйняття. Однак, на відміну від м'язів, їх втома може позначатися на гостроті зору. Тому важливо давати їм час відпочити від комп'ютера і після спостереження за ситуацією на дорозі. Для того, щоб зробити зарядку очей, потрібно тримати голову нерухомою і виконати кілька простих вправ. Перше: подивіться на максимально віддалений об'єкт, затримайте погляд на 1-2 хвилини, закрийте очі, потім сфокусуйте їх на максимально наближеному об'єкті. Друге: окресліть поглядом уявне коло на лобовому склі, рухаючись по черзі за і проти годинникової стрілки. Третє: повторіть вправу з уявною вісімкою. Пам'ятайте, що кожну вправу необхідно виконувати в 1 візит по 10 разів.

2. Хребет
При сидячій роботі і пересуванні в автомобілі основні навантаження припадають на шию і на хребет. Для того, щоб зберегти поставу і зняти натяг м'язів, необхідно зробити наступні вправи. Перше: розслабтеся, відкиньте голову на підголівник, полежте півхвилини, після чого натисніть на підголовник потилицею і утримуйте положення. Друге: надавіть на підголовник потилицею, повільно повертайте голову вправо і вліво, фіксуючи положення на пару хвилин. Кожну вправу слід виконувати в 1 візит по 10 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ефективних вправ з гантелями [ФОТО]

3. Руки
Красиві руки - візитна картка будь-якої бізнес-леді. Комплекс вправ для красивих, сильних рук в машині наступний. Перше: міцно стисніть руки на кермі, ніби хочете здавити його. Фіксуючи положення, стискайте і розтискайту руки. Друге: тепер необхідно уявити, що ви хочете розтягнути баранку в сторони. Третє: повторіть вправу, уявивши, що потрібно розтягнути кермо вгору і вниз. При виконанні вправи не забувайте міняти руки. Кожна вправа виконується в 1 візит по 10 разів.

4. Прес
Ідея качати прес в машині може здатися дивною. Рівно до того моменту, як ви відчуєте результат. Для того, щоб підтримувати прес в тонусі, необхідно виконувати такі вправи. Перше: візьміться руками за кермо і підніміть ногу до рівня керма. Зафіксуйте положення на пару хвилин і опустіть. Повторіть те ж з другою ногою. Друге: з'єднайте коліна і максимально підніміть ноги вгору. Фіксуйте положення і відпускайте. Третє: скористайтеся дихальною гімнастикою. Робіть різкі вдихи і видихи, склавши губи трубочкою. Вправи виконувати в 1 візит по 10 разів. Дихальна гімнастика не повинна зайняти більше хвилини.

5. Сідниці
Стрункі ноги і апетитні сідниці - мрія кожної. Для того щоб створити рельєф своєї мрії, дотримуйтесь наступних вправ. Перше: підніміть себе на сидінні, використовуючи м'язи стегон і сідниць. Зафіксуйте і відпустіть. Друге: повторіть вправу, задійте поперемінно м'язи лівої і правої ноги. Третє: затисніть між колін щоденник і максимально стисніть його. Зафіксуйте положення і розслабте м'язи.
Вернуться к материалу