4 ознаки того, що тобі пора підстригтися

Опубликовано: 22:00, 02.09.2015
Регулярний догляд за волоссям допоможе уникнути багатьох проблем, а щоб швидко привести волосся в порядок, потрібні більш кардинальні заходи. Наприклад, нова стрижка, яка "оживить" твій образ і додасть локонам здоровий вигляд.

8794_volosy.jpg (31.62 Kb)Недостатньо сяйва

Тьмяне і мляве волосся - один з перших ознак того, що настав час для зустрічі з перукарем. На стані волосся позначаються різні чинники, зокрема, використання механічних і косметичних засобів для укладання. Якщо ти поки не готова кардинально міняти імідж, підрівнюємо кінчики кожні 6-8 тижнів. Гладкі цільні волоски блищать набагато краще, ніж посічені.

Немає об'єму

Довге волосся втрачає об'єм під дією власної ваги, проте це не привід стригтися коротко. Порятунком для тонкого волосся стане ступінчаста стрижка, наприклад драбинка або каскад. Верхне волосся при такій стрижці виглядає більш легкими і повітряними, тому зачіска виглядає об'ємнішою.

Нудний вид

Все частіше виходиш з дому з хвостиком або пучком? Якщо укладання стало для тебе справжнім випробуванням, це ще один тривожний дзвіночок, що сповіщає про необхідність змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути на суші-дієті

Сплутані локони

Волосся, якому не вистачає догляду, починає плутатися і випадати, та й посічені кінчики - проблема досить поширена. Стрижка, особливо коротка, - відмінний вихід із ситуації.
Вернуться к материалу