Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Похудання / 5 міфів про дієту, які заважають схуднути

5 міфів про дієту, які заважають схуднути

Наука не стоїть на місці, і дієтологія - не виняток. Раніше ці твердження про правильне харчування вважалися незаперечною істиною, але останні дослідження вчених показали, що це не так!

1393271718_2.jpg (26.19 Kb)
Міф 1. Вуглеводи шкодять фігурі

Низькоуглеводна дієта протипоказана тим, хто активно займається спортом. Як показав експеримент, люди, що сидять на такій дієті, в середньому втрачали на 2 кг менше ніж ті, хто не відмовлявся від вуглеводів. Тому не виключай глюкозу зі свого раціону - просто вибирай корисну їжу: замість білого хліба та здоби їж цільнозернові продукти, темний рис, чорний хліб.

Міф 2. Яєчні жовтки містять холестерин

Рівень холестерину в яєчному жовтку нікчемний в порівнянні з його кількістю в жирному м'ясі і ковбасах - краще обмежувати себе саме в них. Вчені встановили: з'їдаючи на сніданок яєчню, ти будеш худнути на 65% швидше.

Міф 3. Перекушуй протягом дня

Нещодавні дослідження вчених показали, що часті перекуси не так корисні для фігури, як регулярне збалансоване харчування. З іншого боку, чим частіше ти їси, тим краще "розганяється" обмін речовин і спалюються калорії. Як бути? Не встановлюй собі рамок в 3 або 5 прийомів їжі. Їж тоді, коли хочеться! На думку професора Університету Оттави Еріка Доусета, це - найкращий спосіб налагодити травлення. При цьому не забувай рахувати калорії - не їж більше, ніж потрібно для втамування голоду.

Міф 4. Після 18.00 - холодильник на замок!

Важливо те, що ти їси, а не те, коли ти це робиш. Овочевий салат опівночі зашкодить тобі менше, ніж жирний гамбургер о 5 вечора. Якщо ти сильно зголодніла, можеш перекусити навіть вночі - але тільки невеликою порцією дієтичних продуктів.

Міф 5. Тримай себе в руках! Дослідження Університету Святого Георгія в Лондоні показало, що люди, які жорстко обмежують себе в певних продуктах, переїдають частіше за інших. Нове правило боротьби з невгамовним апетитом: борись з ним поступово! Якщо тобі дуже захотілося цукерок - відразу ж з'їси одну (або дві) і забудь про це. Не чекай, поки твоє терпіння лопне і ти проковтнеш цілий десяток!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горіхова дієта допомагає скинути 3 кг за тиждень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 28.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2244

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: